Afgelopen zaterdag opende de Kunsthal in Rotterdam na 7 maanden haar deuren weer en dat deden ze met onder andere de tentoonstelling S.H.O.E.S. Over hoge hakken en echte liefde. Deze tentoonstelling is in samenspraak met het publiek vormgegeven. Zo bedacht het publiek de naam en gaf het publiek aan dat ze een voorkeur hadden voor ‘designschoenen’, naast ‘beroemde schoenen’ en ‘schoenen in de kunst’. Ik geef dat publiek groot gelijk!

Ik was door Sarenza uitgenodigd om bij de pers voorbezichting te zijn, maar helaas overdag is het toch best lastig met oppas enzo. Het leek me ontzettend leuk, terwijl ik eigenlijk helemaal geen schoenliefhebber ben. Bij mij vind je geen hakken of dure merken in de kast. Praktische schoenen, laarzen en slippers die zie je wel terug. Kortom; heel boeiend zijn mijn schoenen niet. Des te fascinerender vind ik het wat men van schoenen/hakken kan maken en de creativiteit die erbij komt kijken. Daarom baalde ik wel dat ik er niet naar toe kon gaan. Maar wat niet is, kan nog komen! De foto’s zijn in ieder geval al veelbelovend en ik sluit daarom ook niet uit dat ik binnenkort toch een bezoekje aan de Kunsthal ga brengen. Wie gaat er met me mee?
SHOES

Meer informatie
S.H.O.E.S. Over hoge hakken en echte liefde van 1 februari t/m 11 mei 2014
Tel. 010-4400301 – www.kunsthal.nl
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur, zon- en feestdagen 11.00 – 17.00 uur
Exta leuk: iedere bezoeker krijgt een voucher om te besteden op Sarenza

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

De 20 populairste kindernamen in Zwitserland

16 januari 2017
Close
%d bloggers liken dit: