Speciaal voor leergierige, avontuurlijke kinderen (vanaf groep 5 t/m groep 8) introduceert Borre Leesclub een geheime online community: een nieuwe interactieve, reportersclub waarin het draait om dingen onderzoeken, uitvinden en vastleggen. Als heuse reporters gaan de kinderen op onderzoek uit, doen proefjes en delen informatie in de besloten online club. Wat een spannende manier om met taal om te gaan!

Voorlezen voor luie moeders

IMG_4874Voorlezen. Zó belangrijk! Maar eerlijk gezegd ook best vermoeiend om avond aan avond hetzelfde boekje grappig te vertellen. Bladzijdes overslaan zit er niet in, het verhaal kunnen we samen dromen. Ik denk dat ik ‘Borre en de IJscoman’ al wel honderd keer heb voorgelezen aan Juul. Maar gisteren niet. Want toen werd dit verhaaltje vol enthousiasme verteld door mijn telefoon. En vandaag deed Juul een taalquiz en kleurde digitaal een kleurplaat in. Ideaal. En gratis voor iPhone en Android. Gewoon even zoeken op Borre app. Je zit dan waarschijnlijk ook de gratis app Borre Leesclub staan. Ook daarin staan 2 gratis boeken, voor de andere boeken heb je een inlogcode nodig. Je krijgt deze bij een abonnement op de Borre Leesclub. Voor 11 euro per maand ontvang je elke maand twee kinderboeken in luxe uitvoering, alle boeken digitaal en een magazine.

Houdt jouw kind van een beetje uitdaging?

screen480x480Speciaal voor leergierige, avontuurlijke kinderen (vanaf groep 5 t/m groep 8) introduceert Borre Leesclub een geheime online community. Wie zich aansluit bij de Borre-reporters ontvangt naast de maandelijkse boeken, ook een notitieboek en maandelijks het magazine ‘WalkieTalkie’. Dit magazine geeft tekst en uitleg bij de online opdrachten en prikkelt de belangstelling voor allerlei onderwerpen, van geschiedenis tot natuurkunde. Meer informatie over deze nieuwe, interactieve reportersclub staat op Borre.nl 

Raar, maar waar!

Niet alleen in de nieuwe interactieve reportersclub draait het om dingen onderzoeken, uitvinden en vastleggen. Het is ook de rode draad van de tachtigste Kinderboekenweek met als thema ‘Raar, maar waar!’.

Een thema dat perfect past bij natuurkunde, wetenschap & techniek, juist omdat kinderen willen weten hoe de wereld in elkaar zit. Check zeker ook even het leuke themalied van Kinderen voor Kinderen met een tof dansje. Op Kinderboekenweek.nl staan ook boekentips en grappige weetjes. Wist jij bijvoorbeeld dat het onmogelijk is om je eigen ellebogen te likken?

Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous Dit leerde 8 weken Zwitserse kleuterschool mij
Next Oktober, de maand van…

1 thought on “Schuilt er een geheime reporter in jouw kind?

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d