Natuurlijk kan je shoppen bij grote webwinkels, maar voor echt persoonlijke cadeautjes en de leukste aanbiedingen moet je toch bij de kleinere webwinkels zijn. Deze ondernemers werken keihard voor hun centen en willen je de mooiste klantbeleving laten ervaren. Vaak krijg je er wat extra’s bij en een persoonlijke noot. Online shoppen is leuk, maar nog leuker als je dezelfde ervaring hebt als dat je in een winkel shopt! Persoonlijkheid staat bij deze ondernemers voorop en dat merk je aan alles.

Online ondernemers in de spotlight

Daarom staan de komende tijd weer online ondernemers in de spotlight bij Lovethat! Elke week vertel ik je meer over leuke webwinkels en mooie initiatieven die ik ben tegengekomen. Misschien wat meer reclame dan dat je gewend bent, maar met de feestdagen in aantocht is het volgens mij juist tof als je leuke, nieuwe, bijzondere en aparte producten en de bedrijven leert kennen.

Wil jij als kleine ondernemer ook meedoen in deze serie? Dat kan! Stuur mij een berichtje of email en ik vertel je graag meer!

Show Full Content
Previous Kookgedonder inspireert!
Next Een bezoekje aan het tipidorf in Berneck

1 thought on “Steun de kleine online ondernemers!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: