Serious Game Media (SGM) introduceert de eerste valentijnskaart in virtual reality. Een bijzondere Valentijnskaart dat samen met een bril en een app, ervoor zorgt dat jouw liefdesboodschap dubbel en dwars overkomt!

Bijzondere Valentijnskaart: VR Card

De zogeheten VR Card bestaat uit een kartonnen bril en een te downloaden app, die samen zorgen voor een intense 3D-ervaring. Na de eenvoudige montage van de bril, kan de ontvangen zijn telefoon (smartphone) in de viewer plaatsen en gelijk de nieuwe wereld instappen. In deze wereld kan je om je heen kijken en zelfs een wandeling maken!

Creëer een eigen wereld online

Op de website van www.vrcard.nl maak je een unieke valentijnsboodschap. Je creëert een Valentijnsomgeving op een tropisch eiland inclusief eigen foto’s. Door vragen die je zelf kunt aangeven, kan jouw Valentijn achterhalen wie jij bent. Uiteraard is het dan ook mogelijk om een foto van jezelf te vervangen door een foto’s van een cupido!

bijzondere Valentijnskaart

De bril hoef je naderhand niet weg te gooien, je kunt hem gebruiken voor andere Virtual Reality ervaringen. Leuk toch!

Lovethat.nl mag in samenwerking met VR Card 3 brillen weggeven!

Wil je ook eens kijken hoe zo’n VR Card werkt? Bestel hem dan of doe mee met de actie en win 1 van 3 VR Brillen. Laat een reactie achter hieronder of op Facebook onder het bericht en je doet automatisch mee! De winnaars krijgen de 12e ‘s ochtends bericht om hun adres naar me te sturen!

Show Full Content
Previous De sneeuwkoningin 2 is nu uit! – winactie
Next Ik ben een hopeloze Valentijn

13 thoughts on “Stuur een bijzondere Valentijnskaart + winactie

  1. Ow WoW! Dit is HET cadeau voor mijn vriend! Die zit door spelletjes te spelen op z’n phone. en kan wel een boost romantiek gebruiken (om op ideeën te komen romantisch te zijn dan haha)

  2. O super leuk zeg. Dit zou mijn man geweldig vinden om te krijgen en de verrassing des te groter dat het van zijn eigen vrouw is. Hij is namelijk degene die altijd van alle nieuwe snufjes op de hoogte is en niet ik ?.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close