Wil jij dat je kinderen iets meekrijgen van Oud en Nieuw, maar weet je zeker dat ze het niet gaan redden tot 12 uur? Netflix komt met wel iets heel tofs voor morgenavond. Ik kreeg onderstaand persbericht en vond het te leuk om niet met jullie te delen.

Tel af met Netflix tijdens Oud en Nieuw

Kinderen vieren de beroemdste 10 seconden van het jaar met de aftelklok van Netflix, of het nu middernacht is of niet

Dit jaar vier je Oud en Nieuw met het hele gezin en is er nog genoeg tijd over voor een parents only party. Speciaal voor Oudejaarsavond introduceert Netflix vijf countdowns voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Kinderen kunnen kiezen met welk favoriete personage ze graag willen aftellen naar het nieuwe jaar, of het nu middernacht is of al om 21.00 uur. 
Kind op tijd naar bed 

Uit wereldwijd onderzoek van Netflix blijkt dat 97% van de ondervraagde ouders samen met het hele gezin Oudejaarsavond viert, maar dat meer dan de helft (58%) hun kinderen graag wil instoppen vóór de klok twaalf uur slaat. Met de verschillende countdowns krijgen ouders alle controle over bedtijd, en kunnen kinderen al eerder feestelijk het nieuwe jaar én hun bed induiken. De vijf afleveringen zijn sinds gisteren exclusief te bekijken op Netflix:

  • In Puffin Rock herbeleef je de avonturen van Oona en Baba en vier je Nieuwjaar met het Noorderlicht.
  • De Troetelbeertjes en familie haasten zich naar Eerlijkheidsbeertjes eethuis voor een fantastisch aftelmoment in Care-a-lot.
  • Koning Julien haalt het grootste feestbeest in zich naar boven en danst je met zijn beste moves het nieuwe jaar in.
  • Mr. Peabody & Sherman reizen de wereld rond en verzamelen hun favoriete gasten om samen af te tellen naar het nieuwe jaar, zoals Hiccup en Tandloos, De Gelaarsde Kat, De Croods en het hele Dinotrux-team.
  • Met Project Mc2 maak je je samen met McKeyla, Adrienne, Bryden en Camryn klaar voor NOV8’s allergrootste missie: feesten!

Waar je ook bent, met de Netflix countdowns is een schitterend oudejaarsfeest nooit ver weg. Log in op Netflix, zoek snel op ‘aftellen voor het nieuwe jaar’ en laat je kinderen samen met hun favoriete personage aftellen naar 2016. Start het nieuwe jaar voor kinderen waar en wanneer jij dat wilt. En wees gerust, als jij je kinderen niet vertelt dat het eigenlijk nog geen middernacht is, verklappen wij dat ook niet. 😉

Tel af met Netflix tijdens Oud en Nieuw

 

Show Full Content
Previous Trots op Nederland
Next Gratis leuke downloads voor Oud en Nieuw

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close