Al een paar maanden zie ik hier en daar via Instagram het balletservies van Cupkes voorbij komen. Het zingt door Nederland en heeft al bijna haar plekje veroverd op de koffie- en theetafels. En nu niet meer alleen in Nederland, want ook in Zwitserland staat het Swan Lake Theeservies te pronken!

IMG_7114

Kopje thee?

Met een kop thee en natuurlijk verse cake probeerden wij het servies van Cupkes uit. Haha, nee hoor. Toen ik het servies ontving, moesten we er natuurlijk meteen goed gebruik van maken. Thee drinken uit een kopje en een schoteltje. Het deed me denken aan het servies van mijn schoonmoeder. Lekker ouderwets en stiekem vreselijk gezellig.

Worden de kopjes gloeiend heet met de thee? Is het bordje groot genoeg om er koekjes of cake op te leggen? Op deze vragen kan ik eenvoudig antwoord geven. De kwaliteit van de kopjes is fantastisch. Dit porselein is van een goede kwaliteit en zelfs met de mooie motiefjes en de gouden opdruk, kan het gewoon in de vaatwasser. Joehoe!

IMG_7123

Ook het bordje heeft een fatsoenlijk formaat, namelijk 22 cm en is van een hele degelijke en sterke kwaliteit. De opdruk past natuurlijk super bij het thema Swan Lake. Ik zou er wel een heel servies van willen hebben! Voor nu gebruik ik vooral het bordje lekker overal bij. Het staat zo gezellig!

Swan Lake

Het Swan Lake theeservies is uit te breiden met kopjes, een theepot en een etagere/cake stand. Er zijn mooie pakketten te koop waarmee je een heel mooi servies op jouw high-tea tafel kunt zetten.

Foto's van www.cupkes.nl
Foto’s van www.cupkes.nl

Doe iets voor jezelf!

Cupkes. Een cadeautje aan jezelf. Dingen doen waar jij blij van wordt, waar jij gelukkig van wordt. Daar streef ik natuurlijk zelf ook naar. Waarom zou je jezelf niet eens kietelen? Waarom niet? Dus als jij vindt dat je ook weleens gekieteld kan worden, dan neem je eens een kijkje op Cupkes!

Voor de leuk heb ik de andere foto’s die ik en Corina van ons theekransje die middag hebben gemaakt, bijgesloten! Ben je al jaloers op dit theeservies?!

cupjes

Show Full Content
Previous De perfecte dag eindigt in bad!
Next Banaan in de pauze? Liever niet!

3 thoughts on “Thee of koffie? Je drinkt het uit Cupkes!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close