Mijn theedoeken zien er altijd uit alsof de hond ermee aan de slag is gegaan of alsof ze jaren buiten hebben gelegen. Ze hebben sporen van jaren afwassen en gebruik, terwijl ze het vaak echt maar een jaar maximaal volhouden. Ik ben er dan ook niet zuinig mee. De hond gaat er inderdaad weleens mee vandoor en als ik een theedoek buiten gebruik dan blijft hij daar vaak ook wel liggen. Binnenkort hebben we daarom toch echt nieuwe theedoeken nodig en ik vond online toch wel hele toffe exemplaren. Ik ben benieuwd wat jullie van deze vinden en waar een theedoek volgens jou aan moet voldoen?

Hebben we het hier nou echt over theedoeken? Ja dus, wat een huisvrouw ben ik toch ook!

IKEA

De theedoeken in de serie TRENDIG 2013 van de IKEA zijn grappig, stijlvol en redelijk goedkoop. Voor € 4,99 heb je al 1 theedoek van deze serie in huis.

trendig--theedoek

BUITEN DE LIJNTJES

Ook de website van Buiten de lijntjes heeft heel veel gave theedoeken. Op Buitendelijntjesshop.com vind je theedoeken van de merken; Mibo, Rie Elise Larsen, La Cocotte Paris, Mae Engelgeer en Oelwein. Van de onderste theedoeken is het zelfs mogelijk om een knuffel te knippen. Leuk als je je theedoek zat bent én hij nog schoon is 😉
buitendelijntjes-theedoeken

PARIS PARADIS

De website Paris Paradis zegt het eigenlijk al, hier vind je de leukste producten met het thema Parijs. Zo ook theedoeken met typische Parijse tafereeltjes. Deze vrolijke theedoekenset koop je al voor € 12,00!
petit-paradis

AT HOME LIVING

Ook bij At Home Living weten ze wat voor theedoeken mooi zijn. Scrabble is natuurlijk helemaal in en de theedoeken van Zuss zijn schitterend.
athomeliving-theedoek1

MYRTE

In mijn zoektocht kwam ik ook nog langs de website van Myrte. Haar collectie met textiel is helemaal gebaseerd op vogels uit Nederland. Ik vind het vooral erg leuk dat je niet alleen de theedoeken kan kopen, maar ook ovenwanten en servetten met dezelfde vogels.
lovemyrte

Wat vinden jullie van deze theedoeken? Welke vind jij het leukste of ken je nog veel leukere theedoeken? Let me know!

Show Full Content
Previous Geïnspireerd door UP
Next Win Waterkan Flow van Rosti Mepal

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d