Hoe ziet jouw telefoon of computer eruit? Saai zwart, wit of blinkend goud? Vol krassen, butsen en scheuren? Of misschien wel allebei?

Lees gauw verder, want aan het einde deel ik een mooie kortingscode!

Bij mij zijn mijn telefoon en mijn computer echt gebruiksvoorwerpen. Ik ben echt niet verdrietig wanneer ik een krasje op mijn MacBook heb. Dan had ík er maar wat zuiniger mee moeten doen toch? Om mijn MacBook zat tot voor kort geen cover, maar op mijn Iphone wel. Een roze rubber dingetje, ideaal wanneer er kinderen mee aan de haal gaan, maar inmiddels door het vele gebruik niet zo mooi meer.

Caseapp

Je leest het, tot voor kort. Want sinds afgelopen week prijkt er op zowel mijn MacBook als op mijn Iphone, een hele mooie cover! Deze covers bestelde ik via Caseapp.nl en binnen een week had ik ze al in huis. Laten we bij het begin beginnen. Caseapp is een website zonder al te veel poespas. Je wilt een mooie cover voor je laptop, MacBook, iPhone, iPod, HTC, Nokia of Samsung Galaxy? Die bestel je eenvoudig, je kiest een design dat past op je apparaat.

Je hebt de keuze uit mooie designs, maar ook uit eigen designs. Je kunt je eigen foto uploaden  en een collage van foto’s maken. Zo maak je jouw design ook echt eigen!

bestellen-caseapp

Geen foto’s van de kinderen

Ik heb bewust geen foto’s van de kinderen genomen, dat doe ik eigenlijk nooit. Want mijn kinderen groeien en veranderen zo enorm, dat ik me er uiteindelijk aan ga irriteren. Ik koos voor foto’s die mij nog lang niet irriteren, ook al zie en gebruik ik ze regelmatig. Daarom koos ik voor mijn MacBook een foto van Parijs. 1,5 jaar geleden genomen op een korte minitrip met vriendin Rianne. Uiteindelijk bewerkt en het plaatje klopt zo voor me. Voor de Iphone koos ik een foto uit Zwitserland. Kaas, birnenbrot en de Zwitserse vlag. Deze warme foto symboliseert voor mij ons Zwitserland.

Bestellen is zo eenvoudig!

bestelprocedure-caseapp
Als je je cover, skin of hoesje (of hoe jij het dan ook wilt noemen) hebt gemaakt en er tevreden over bent, dan kies je voor het volgende venster. Je krijgt een makkelijk scherm, vult je gegevens in en kiest voor creditcard of paypal.
Ik had zoals gezegd mijn bestelling heel snel binnen. Ik bestelde mijn covers op zondag en op vrijdag stond de postbode voor mijn huis met een grote kartonnen envelop! Yeah!

Het resultaat!

In de envelop zat een sticker en een hoesje. De sticker was voor over de MacBook en het hoesje voor mijn iPhone. Voor de iPhone was natuurlijk eenvoudig. Voor mijn MacBook keek ik voor de zekerheid nog even online of ik de sticker nog wel kon verwijderen. Dat zou geen probleem moeten zijn. Dus op hoop van zegen maar? Nou niks geen zenuwen zijn er nodig, die sticker plakt eenvoudig maar netjes vast. Ik hoefde het niet los te maken niks! Het materiaal lijkt wel dat wat bij een mousepad ook gebruikt wordt. En het resultaat… FANTASTISCH!
IMG_3506-3

IMG_3514-2

IMG_3519-2

IMG_3570-2

IMG_3572-2

20% korting bij Caseapp

Ben jij na het zien van deze toffe foto’s jaloers geworden? Dan heb ik voor je een kortingscode waarmee jij bij Caseapp.nl met 20% korting kunt bestellen! Veel plezier en laat je mij het resultaat zien? Deze kortingscode is tot en met 14 juni 2015 te gebruiken!

LOVETHATCASE20

Show Full Content
Previous Rheinfall – Europa’s grootste waterval
Next Een BolletjesKleed met een mooi verhaal

1 thought on “Tover je telefoon of laptop snel om met Caseapp

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close