Hoe kan een garagedeur onzichtbaar zijn? We horen je hersenen kraken… Toch is het mogelijk! Dit kan met een houten garagedeur. De houten garagedeur wordt volledig in lijn met de gevel verwerkt, zodat deze naadloos in elkaar overlopen. Het wordt pas duidelijk dat er een garagedeur aanwezig is zodra deze geopend wordt.

Houten garagedeuren met gevelbekleding

Had jij in de gaten dat op getoonde abeelding meerdere houten garagedeuren onzichtbaar verwerkt zijn in de gevel? Nee? Je bent vast niet de enige… De gevelbekleding rondom de garagedeuren is namelijk gemaakt van exact hetzelfde hout, als het hout dat gebruikt is voor de productie van de garagedeuren. De houten latten stroken hierdoor perfect in elkaar over zodat het (bijna) niet te onderscheiden is waar de garagedeur begint en de gevelbekleding ophoudt.

Een onzichtbare houten garagedeur voor extra karakter

De houten sectionaaldeuren die gelijk met de gevel zijn geplaatst, geven de woning een speciale uitstraling. Het creëert een gevoel van continuïteit en harmonie tussen de garagedeuren en de rest van de gevel. In plaats van alleen een deur te hebben die anders is dan de rest van de gevel, zijn de garagedeuren met gevelbekleding geïntegreerd in het gevelontwerp van het huis. Dit geeft een gevoel van eenheid en samenhang, bovendien geeft de warme kleur van het hout de woning extra karakter.

Uitgelicht: Onzichtbare Houten GaragedeurVolledig op maat gemaakt

Omdat hout een veelzijdig product is, kan een houten garagedeur volledig aangepast worden aan de wensen van de bewoners. De mogelijkheden voor een houten sectionaaldeur zijn dan ook eindeloos. Zo kan men zelf de houtsoort, paneelbreedte en belijning kiezen. Ook de behandeling van het hout valt te bepalen. Zo kan ervoor gekozen worden om het hout te bewerken met een olie of beits zodat dezelfde uitstraling behouden blijft. Daarentegen kan er juist ook gekozen worden om het hout onbehandeld toe te passen, zodat er over verloop van tijd een natuurlijke vergrijzing van het hout optreedt. Kortom, keuze genoeg om een onzichtbare garagedeur aan te laten sluiten bij de stijl van een woning en wensen van de bewoners.

Show Full Content
Previous Is jouw houten garagedeur uit het juiste hout gesneden?
Next De voordelen van led spots kopen voor een moderne verlichting van jouw huis

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close