Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar bij ons zijn de maanden augustus en september echt dé maanden van verjaardagen. Ieder vriendje of klasgenootje van Eva is geloof ik in deze periode jarig en ook zijzelf is eind september jarig. Ik kan je zeggen dat ik blij ben als deze tijd voorbij is. Ik shop me suf aan cadeautjes voor alle feestjes en vergeet menig kaartje vanuit hier op de post te doen naar onze Nederlandse verjaardagsvierders!

Jup… Ik kwam erachter dat er dus een zooi kaarten nog ligt te wachten op een postzegel. Kaarten voor kinderen die al lang en breed jarig zijn geweest. Echt hoe krijg ik het weer voor elkaar. Iedere keer neem ik het me weer voor om als een goede vriendin, tante of wat dan ook, een kaartje te sturen. Maar als dan eenmaal de postzegels op zijn, dan blijven de kaarten op een grote hoop liggen en vergeet ik ze. Dus voor iedereen die geen kaartje heeft ontvangen, ik ga zo snel mogelijk postzegels halen!

Online kaartje maken en versturen

Waarom stuur ik niet gewoon online een kaartje? Dat kan toch ook gewoon! Online heb je voor ieder kind en leeftijd een superleuke verjaardagskaart, die met 1 druk op de knop gewoon verstuurd wordt. En als ik dan perse een kaartje uit Zwitserland wil versturen, dan kan ik toch een koe op de foto zetten en zelf er iets Zwitsers van maken? Want ook bij iedere online kaartenwinkel kan je je eigen ontwerp gewoon uploaden en als kaart sturen.

Uitnodigingen voor verjaardag!

Wat ik vroeger nog weleens deed was voor de verjaardag van de kinderen een uitnodiging sturen. Niet alleen voor de kinderfeestjes, maar ook voor de gewone verjaardag zelf aan familie en vrienden die we dan graag wilden uitnodigen. Ook die kaartjes maak je eenvoudig online of ontwerp je zelf. Mijn favoriete uitnodiging voor verjaardag is nog altijd die voor Eva’s troetelberenfeestje. Al is die van Liza’s Jokiefeestje ook wel echt heel leuk.

Uitnodiging Eva’s tweede verjaardag
Uitnodiging voor Eva’s derde verjaardag
Uitnodiging voor Liza’s derde verjaardag
Show Full Content
Previous Eva en ik speelden samen ‘Vraag maar’
Next Broek leasen? Bij Mad-monkeys kan dat!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close