Na het grote succes van vorig jaar, kon het natuurlijk ook dit jaar niet uitblijven. Vanaf vandaag kan je bij Albert Heijn weer Moestuintjes sparen! Vorig jaar kreeg ik het allemaal van de zijlijn mee omdat we natuurlijk geen Albert Heijn in Zwitserland hebben. Dit jaar gaat dat anders, want van de Albert Heijn kregen we een Moestuinpakket! Dat pakket komt straks met mijn ouders mee naar Zwitserland en dan kan ik net als velen van jullie met de kinderen gaan moestuinieren.

Albert Heijn gaat dit jaar verder dan alleen een potje

Dit jaar krijgen spaarders hulp tijdens het hele groeiproces. Albert Heijn voorziet iedereen van de belangrijkste informatie over zaaien, verpotten én groeien. Zo is er een speciaal groeiboekje ontwikkeld én een ‘Eerste Hulp Bij Moestuinieren’ (EHBM) groeikaart.

Ook bieden ze Samen met het IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) bieden we moestuinliefhebbers ook gedurende de hele groeiperiode hulp en tips aan. Via ah.nl/moestuintje zal er wekelijks een moestuinjournaal worden gepost en is er de mogelijkheid om je vragen te stellen aan andere moestuinierders of de coaches van IVN.

Want met wat extra zorg en aandacht behaal je de beste oogstresultaten voor je eigen groenten, fruit en kruiden!

Spaar alle moestuintplantjes bij de Albert Heijn

De selectie van 20 moestuinplantjes bestaat uit nieuwe zaadjes, maar ook bewezen succesnummers van vorig jaar. Denk daarbij aan komkommer, cherrytomaatjes, sperziebonen, radijs, broccoli en basilicum. Aan zowel beginners als aan gevorderden is gedacht. Zo voegt AH dit jaar de watermeloen toe. Watermeloen is behoorlijk ingewikkeld om te kweken, want het groeiproces duurt langer en deze fruitsoort vraagt ook om wat speciale handelingen. Een perfecte uitdaging voor de gevorderde moestuinliefhebbers. Voor de beginners is er bijvoorbeeld tuinkers of basilicum. Daar heb je na enkele dagen al plezier van!

Tijdens de spaaractie kun je contact opnemen met de experts van het IVN via ah.nl/community om je vragen te stellen. Nu heb je alle kennis bij de hand om er een geslaagde oogst van te maken!

Show Full Content
Previous Zo kregen wij Liza binnen een dag van de speen af
Next Benieuwd welk bedrijf van mij een warme douche krijgt?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d