Hey leuke, fantastische, knappe, stoere en eigengereide moeder! Je kunt er niet omheen, het is moederdag vandaag. De dag waarbij kleine kinderen staan te trappelen om hun zelfgemaakte cadeautje uit de kast te halen, waarbij grotere kinderen hopen dat wat ze gekocht hebben lekker is, waar nog grotere kinderen misschien in de knoei komen met bezoekjes aan moeder en schoonmoeder. Maar waar hopelijk vandaag voor jou als moeder, de gezelligheid centraal staat.

Claim je dag!

Moederdag, het is de dag dat jij centraal staat en doe dan ook vooral dingen waar jij happy van wordt – zonder de rest te vergeten. Dus uitslapen, laat dat ontbijt maar door anderen maken, misschien nog lekker in bad en in de middag iets leuks met het gezin? Ik heb geen idee hoe dat bij jullie thuis gaat en hoe jij erin staat, maar als er een dag is waarbij je kan zeggen: ik ga in bad, jullie vermaken je wel, dan is het vandaag!

Koester die speciale momenten

Als mijn kinderen vandaag al om 7 uur aan mijn bed staan omdat ze zo ontzettend graag hun cadeautje willen geven, glimlach ik en stuur ik Floris met ze mee uit bed en draai me nog eens om. Die cadeautjes wil ik natuurlijk heel graag, ik ben enorm nieuwsgierig, maar uitslapen hoort erbij en dat Floris de meiden dan 100en tekeningen laat maken voordat ik uit bed kom, want dat hoort er ook bij. Ik vind het ook altijd leuk om nog iets leuks te doen op zo’n dag. Even de berg op of iets anders doen met elkaar, gewoon herinneringen maken! Al heb ik geen idee of dat morgen te doen is, het regent al een paar dagen hier non stop…

Hoe ziet jouw dag er vandaag uit? Hebben jullie speciale tradities?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ons huis staat te koop: even binnenkrijgen! | inmiddels verkocht |

18 januari 2015
Close
%d bloggers liken dit: