Love that! schenkt graag aandacht aan initiatieven die de wereld een beetje mooier of draaglijker maken. Daarom vandaag aandacht voor de Veel liefs – actie van StudioBlomm.

Op een dag als Moederdag worden veel mensen geconfronteerd met hun onvruchtbaarheid of de moeite die zij (moeten) doen om een baby te krijgen. Het is niet vanzelfsprekend en daar ben ik me maar al te goed van bewust. Een aantal webwinkels hebben daarom hun handen ineen geslagen en een paar schitterende pakketten samengesteld voor de mensen waar Moederdag, 11 mei, geen leuke dag is. En dit initiatief ondersteun ik graag.

Omdat ik het niet zo goed kan verwoorden als Marsha, hierbij een mooi stukje uit haar blog: “Dat punt waarop je besluit dat je moeder wilt worden. Dat je denkt dat dat ook gebeuren gaat, dat je het zelfs vóelt tot op je botten dat JIJ mama wordt. Hoe dan ook komt pas later als je na een jaar of wat iedere maand weer die teleurstelling moet verwerken, je doet er alles aan, samen met je lief, om ouders te worden.”

1398756876-image
Drie mooie pakketten samengesteld door 11 mooie webshops (StudioblommBuba BEssiesLivv LifestyleKrijtwitSchrijfboekBijderwetsBrown Girl Decorations, StepByStephanieStudioLND & Paula Kool) worden op 11 mei weggegeven. Geen goodies, maar echte producten zoals woonaccessoires, kaarten, posters en bijzonder handwerk. Jij kunt iemand opgeven die een glimlach op Moederdag verdient. Opgeven doe je hier.

Gun jij iemand een lichtpuntje op Moederdag?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Cadeautjes Sinterklaas vs. Kerst

23 december 2015
Close
%d bloggers liken dit: