Ach Valentijn. Wat doe je iedere puber en volwassene toch aan. Wat een commercieel gedoe. Maar toch. Kan jij het je nog herinneren dat je vroeger met Valentijn stiekem verlangde naar een kaart in de brievenbus en dan eigenlijk heel blij was als er meerdere kaarten in de bus lagen? Of dat er op de middelbare school rozen uitgedeeld werden voor Valentijn. Kaarten kreeg ik wel, maar zo’n rode roos heb ik nooit gekregen. En hoewel het krijgen van kaarten leuk was, vond ik de onzekerheid om het feit of je wel wat kreeg echt vreselijk. Het is toch een soort van populariteitstest.
Later kwam het goed, ik kreeg geen kaarten meer (ahhh) en vond het eigenlijk niet zo erg. Toch blijft het ieder jaar weer knagen. Het liefste zou ik natuurlijk meegenomen worden, een fantastisch diner krijgen in een luchtballon en dan in een kasteel samen in slaap vallen. De romantiek! Een goed glas wijn, rozenblaadjes, een warm bubbelbad. Zien jullie het al voor je?

De waarheid is even wat anders. Aanstaande vrijdag zit ik gesloopt op de bank met een uitpuilende buik en ben ik blij als Floris iets van een bloemetje (van de pomp) voor me meeneemt. Zit ik dan in zak en as? Hij krijgt nooit wat van mij. Ze zeggen niet voor niets; verbeter de wereld, begin bij jezelf.

Voor iedereen die het dit jaar wél goed wil doen. Ik vond wat leuke Valentijnsarrangementen:

Eten in Librije’s zusje en overnachten in Librije’s hotel

Wij ontvangen u in Librije’s Hotel met een welkomstdrankje en een mondvermaakje. Liefde gaat door de maag en daarom gaat u samen met uw partner genieten van een zesgangendiner in Librije’s Zusje inclusief wijnarrangement, tafelwater en koffieservies. U overnacht op een Royale Kamer en de volgende ochtend geniet u van een uitgebreid en liefdevol ontbijt voordat u weer huiswaarts keert. meer info

Overnachten in het Okura

Verras uw geliefde met een romantische avond Amsterdam en kies voor het speciale Valentijns-arrangement in Hotel Okura Amsterdam voor een onvergetelijke Valentijnsdag.
Onder het genot van een glas champagne en ‘fruits & chocolate’ geniet u van een adembenemend uitzicht vanuit uw luxueuze kamer. De volgende dag kunt u genieten van een heerlijk ontbijt op bed. Een bezoek aan Nagomi Health maakt uw relaxdag compleet.
meer info

Een ballonvaart bij zonsondergang

Plan je ballonvaart op valentijnsdag om 15:00 uur en geniet van de zonsondergang tijdens een ballonvaart boven Amersfoort. Wij zullen tijdens de ballonvaart een fles bubbels voor jullie meenemen. Deze exclusieve ballonvaart bieden wij alleen op valentijnsdag aan voor € 449,- voor deze prijs ontvangt u een VIP ballonvaart voor 2 personen, dus zonder andere passagiers, reserveer uw privé ballonvaart meteen! meer info

hot_air_balloon

Show Full Content
Previous Van de Efteling naar het ziekenhuis – Weekoverzicht 8 februari 2014
Next Pak je Valentijnscadeautje liefdevol in

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: