Moederdag komt er al snel aan en misschien kan jij door afstand of andere zaken helaas niet fysiek bij jouw moeder zijn. Maar niet getreurd, je kan je moeder nog steeds verrassen en laten weten dat je aan haar denkt! Hoe? Door haar een mooi boeket bloemen te sturen met een persoonlijk kaartje. In deze blog geven wij jou enkele ideeën om je moeder op afstand te laten weten dat je aan haar denkt. Op deze manier geef jij een persoonlijker cadeau waar zij vast van kan genieten!

Kies de perfecte bloemen voor je moeder

Het kiezen van de juiste bloemen kan soms een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er enkele universele bloemen die perfect zijn voor moederdag, zoals rozen, tulpen en lelies. Als je moeder een favoriete bloem heeft, kan je deze natuurlijk ook in het boeket verwerken. Als je twijfelt, kan je altijd advies vragen aan bloemisten of door te kijken op websites waar je boeketten kunt bestellen. Zo ben jij in staat om te kiezen voor het perfecte bloemen bezorgen moederdag bedrijven.

Schrijf een persoonlijk kaartje

Een persoonlijk kaartje kan het boeket nog specialer maken. Schrijf hierin hoeveel je moeder voor jou betekent en hoe dankbaar je bent voor alles wat zij doet. Als je zelf niet zo’n goede schrijver bent, kan je natuurlijk altijd inspiratie opdoen op het internet. Bij of aan het kaartje kan je altijd foto’s toevoegen van speciale momenten samen. Kijk jouw collectie foto’s op jouw computer na en laat er een aantal afdrukken. Jouw moeder zal dit gegarandeerd kunnen waarderen en waarschijnlijk roept het ook nog eens leuke herinneringen op waarover jij met haar een ander moment kan kletsen! Kies er ook vooral voor om een creatieve draai te geven aan jouw cadeau.

Kies voor een bloemenabonnement

Als je je moeder regelmatig wil verrassen met bloemen, kan je kiezen voor een bloemenabonnement. Hierbij krijgt je moeder om de zoveel tijd een nieuw boeket bloemen thuis geleverd. Zo kan je haar het hele jaar door laten weten dat je aan haar denkt.

Kies voor een persoonlijke touch

Als je niet zeker bent van je schrijfkunsten, kan je ook voor een persoonlijke touch kiezen zonder kaartje. Kies bijvoorbeeld voor bloemen in de lievelingskleur van je moeder of voor een boeket met bloemen die bij de geboortemaand van je moeder passen. Soms is het ook mogelijk om voor een boeket met een vaas te kiezen. Als je extra uit wilt pakken, is dit zeker een leuke manier! Op deze manier kan zij een volgende keer weer genieten van andere bloemen maar wel in dezelfde vaas. 

Er zijn genoeg manieren om je moeder op afstand te laten weten dat je aan haar denkt op moederdag. Door een mooi boeket bloemen te versturen met een persoonlijke touch, kan je haar dag maken. Vergeet ook zeker niet om te genieten van de telefoongesprekken en videochats met je moeder, want ook al kan je niet fysiek aanwezig zijn, de liefde en waardering blijven even groot!

Show Full Content
Previous Refurbished elektronica versus tweedehands elektronica
Next Bespaar geld en energiekosten met goedkope LED-verlichting

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: