Floris is zo’n man die altijd naar Discovery of de stomste documentaires kijkt, we zitten qua tv amper op 1 lijn. Maar soms, heel soms, laat hij me wat zien en dan weet ik dat ik het vast leuk vindt. Zo ook vandaag. Hij was weer eens aan het surfen naar nieuwe gadgets en kickstart/crowdfunding projecten en vond echt iets voor Love that! Bedankt 🙂

CinnyBird

CinnyBird is een soort pen waarmee je met kruiden of poeders kan tekenen op alles wat je maar zou willen. Volgens de website is het allemaal supermakkelijk. Je doet wat poeder in de pen en met één druk op teken je dus een mooie tekening op je bord of koffie. Je moet uiteraard wel goed kunnen tekenen om er wat moois van te maken! Volgens mij komt de CinniBird op de markt (als ik het goed begrepen heb) en kunnen we hopelijk binnenkort zelf aan de slag.

Zie de foto’s voor inspiratie:

Wil je de CinniBird in actie zien, check dan dit filmpje!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Het is feest, vandaag is Liza een half jaar oud!
Next Dag huis, dag tuin, dag opbergschuur | Update

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: