Frozen, bijna ieder kind is er gek op. Eva zingt alles in zowel Nederlands als Engels mee en Liza is er zowat mee groot geworden. Wat wil je ook, rond haar geboorte stond deze film bijna dagelijks op en misschien ook wel twee keer per dag. Ons huis en ik gok met ons heel veel andere huizen, staan vol met Frozenspulletjes. Sommige dingen zijn oke en sommige dingen zijn spuuglelijk. Vast herkenbaar, toch?

Hoe gaaf zou het zijn als je je kind (en jezelf) echt een mooie Disney-pop cadeau kunt doen?

Op Zavvi.nl vond ik heel veel, maar dan ook echt heel veel, gave Vinylpoppen uit allerlei Disneyfilms, maar ook karakters uit de Marvelserie en vele, vele andere poppen. De keuze voor Elsa en Anna was snel gemaakt, maar ook daar was ik er nog niet. Deze karakters uit Frozen hebben ze in een jonge pop, een oude pop, de pop tijdens de kroning en nog een exclusief exemplaar. Het kiezen was dus nog lastig.

Om te bewaren of niet?

Toen mijn bestelling (uiteindelijk koos ik voor de kroning-serie met de mooie jurken) aankwam, stonden er al gelijk twee kinderen aan me te trekken dat ze die mooie doosjes wel wilden openen. Dat wilde ik ook wel. En dus maakte ik aan het eind van de middag de schitterende doosjes open, maar niet voordat ik er een foto van had gemaakt. Jaja, het is een review of niet! Liza had al snel door dat ze niet voor niets voor de televisie was gezet en stond binnen een minuut naast me. Daarbij vond ik het nog lastig om deze doosjes te openen. Het zijn zulke ontzettend toffe poppen en doordat het doosje er ook nog zo goed uitziet, had ik het idee dat ze eigenlijk als een collectors-item bedoeld zijn. Dat kan ik de kids natuurlijk niet aandoen en dus ging alles open. Met speelgoed moet gespeeld worden, maar ik kan me goed voorstellen dat een ander deze poppen in de kast zet en ernaar gaat kijken.

IMG_2458

Een dikke vette hit!

Elsa en Anna staan inmiddels in het poppenhuis. Nadat er door Liza uitgebreid mee gespeeld, geknuffeld en gegooid werd. Daarna ontdekte Eva de poppen en werd ermee gedanst, gezongen en nog meer gespeeld. De poppen werden aan iedereen getoond, vielen van het balkon en werden gekoesterd en dat allemaal in een halve dag! Ik ben benieuwd wat deze poppen nog meer teweeg gaan brengen. Het vinyl – soort plastic, maakt dat ze een soort van onbreekbaar zijn en ideaal speelmateriaal en de grotere hoofden maken het extra leuk!

Ik weet wel, dat ik ze ook wel erg leuk vind en dat ik eigenlijk wel meer karakters zou willen hebben. Zou toch leuk zijn als ook Olaf of Rapunzel nog een plekje in het poppenhuis krijgen. Kamers zat daar 🙂

zavvi

Ideaal cadeau (ook voor Vaderdag!)

De vinylpoppen zijn niet eens zo heel duur. Zo tussen de 15 en 20 euro en daarom maken ze een ideaal cadeau! Niet alleen voor kinderen, want zoals gezegd verkoopt Zavvi ook onder andere Batman-poppen, poppen van de Games of thrones en ga zo maar door. Dat maakt het toch ook echt wel een heel gaaf verjaardagscadeau voor een vriend (of vriendin) en voor Vaderdag.

Oja, en je kunt op Zavvi.nl ook terecht voor CD’s, DVD’s, Games, kleding, posters, accessoires en de ZBOX: een verrassingsbox waar je je op kunt abonneren.

Ik ben enthousiast en jij?

Show Full Content
Previous Boeiende series, speciaal voor mannen
Next Neem een knijpzakje met fruit mee op avontuur

1 thought on “Vinylpoppen van onder andere Elsa & Anna

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close