Zag je ze met kerst, die ramen die vol getekend waren met de mooiste tekeningen. Vond je het ook wel heel knap wat sommige mensen met hun ramen hebben gedaan? Als je weet hoe ze het hebben gedaan, is het vaak niet zo heel spannend hoor. Want er is een hele goede en fijne hulp beschikbaar: Raamtekening.nl

Raamtekening

Op raamtekening.nl kun je diverse tekeningen downloaden die je zo over kunt trekken op je raam. Het is namelijk geen hogere wiskunde. Je download eenvoudig de tekening van je keuze. Als je hem op je computer hebt, dan kies je de grootte die je op je raam wilt hebben. Het fijne is dat je in het bestand diverse formaten krijgt. Het formaat van je keuze print je uit en plak je voor je raam. Ik koos ervoor om mijn raamtekening aan de buitenkant te tekenen, omdat aan de binnenkant de kinderen er makkelijker bij kunnen.

Let op: met water spoelt de tekening weg. Het is dus niet altijd handig om je tekening aan de buitenkant te maken. Onze buitenkant is een overdekt balkon, dus geen problemen met water. 

Hoe ging het bij ons?

Ik ging met de krijtstiften die mijn moeder met de kerstzegels (geloof ik) had gekregen aan de slag. Ik koos de L versie van mijn tekeningen, printte ze uit en plakte ze aan de binnenkant van mijn ramen op. De buitenkant had ik toen al een poetsbeurt gegeven.


Ik vond het nog best lastig en echt eventjes wennen. Uiteindelijk bleek ik beter te kunnen tekenen met 1 oog dicht en zo ging het goed. Ik vond het wel een hoop werk, vooral die bloemetjes. Maar het resultaat is wel echt gaaf!

Liza wilde uiteraard ook meetekenen en dus besloot ik voor de meiden de deuren te bewaren. Liza de achterdeur en Eva de keukendeur. De meiden waren ook ruim een uur lekker aan het kleuren. Zo werd het een heerlijke middag.


Het was dus echt leuk om de ramen te betekenen! Ik koos voor de weidebloemetjes aan de achterkant en aan de zijkant heb ik de cactussen getekend. Wil je graag wat anders op je ramen. Dan zut er raamtekening.nl vast ook wat voor je bij. De keuze is namelijk erg groot en de kosten voor een tekening vallen alles mee. Een bestandje kost zo tussen de 2,50 en 5 euro. 

Hoe vind je mijn tekeningen geworden?

 

 

 

Show Full Content
Previous Wij hebben wat betreft wintersport echt het verkeerde land uitgekozen
Next Waarschuwing! Pas op wanneer een Facebookvriend opnieuw vrienden wilt worden

2 thoughts on “Vrolijk je ramen op met raamtekening.nl

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close