Ga jij regelmatig met je man/vriend shoppen? Ik niet. Hij vindt het sowieso niet leuk om te shoppen en dat chagrijnige gezicht als hij in de H&M rondloopt, vergalt mijn zin om te shoppen meteen. Daarom winkel ik liever alleen. Heerlijk relaxed! Overigens, als manlief nou een keer wel goed gemutst mee gaat shoppen, dan zijn we ook gelijk arm. Hij kan het dus wel!

Op het Instagramaccount Miserable_men zie je dat het nog veel erger kan! Hieronder een paar plaatjes van  mannen die dus wel gedwongen worden om mee te gaan shoppen. Geweldig toch?
Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

2 thoughts on “Wat hebben de mannen het toch zwaar

  1. Whahaha geweldige foto’s. Mijn liefje gaat overigens TE graag mee. Hij geeft ook iets TE graag zijn mening… Maar vaak is het wel heel gezellig samen. Toch winkel ik het liefste ook alleen hoor. High speed en recht op mijn doelen af 😉

  2. Haha, heel herkenbaar! Mijn vriend houdt er ook absoluut niet van. Hij valt niet in slaap, maar zit er wel net zo bij als de man op de laatste foto 😀

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ballet. Fotografie van een meisjesdroom

27 april 2015
Close
%d bloggers liken dit: