#missiontoclean

Ken je deze #MissionToClean reclame van Helpling al? Helpling is een schoonmaakbedrijf waarbij je online heel gemakkelijk een schoonmaakhulp kunt reserveren. Schoonmaken is natuurlijk een makkie als iemand anders het voor je doet!

Jouw missie

Het is heel eenvoudig. Zelf je huis schoonmaken is natuurlijk niet voor iedereen in de weg gelegd. Wil jij niet meer als Tom Cruise in Mission Impossible over en om de viezigheid heen stappen, maar zoals James Bond de viezigheid met een paar drukken laten verdwijnen? Dan boek je via Helpling gewoon op de jouw gewenste tijd en jouw gewenste dag, een schoonmaker die jouw gewenste ruimte eens goed en grondig schoonmaakt. Grondig, maar met een verzekering voor per ongevallen, zo voel je je ook nog eens zeker.

Maar is dat dan wel veilig

Bij Helpling willen ze door deze grappige en ontzettend James Bond-look-a-like video, je vertellen dat iedere schoonmaakmissie veilig is. De schoonmakers van Helpling worden namelijk zeer goed gescreend, er geldt zelfs een uitgebreide selectieprocedure. Op de website kun je lezen hoe uitgebreid deze procedure is. Nieuwe medewerkers moeten onder andere een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overhandigen en krijgen ze een schoonmaaktest.

Houd het eenvoudig en vooral safe

Je kunt natuurlijk niet voorzichtig genoeg zijn of is het misschien gemak? Betalen van de schoonmaker gaat gewoon veilig online. Je hoeft niet te pinnen voordat hij of zij komt, je hoeft niet je portemonnee te laten zien, je hoeft dus geen geld in huis te hebben. Maar betalen moet je wel!

Yes, waar regel ik dit?

Toch wel fijn deze zekerheid. Je weet misschien niet wie je in huis haalt, maar je weet wel dat diegene supergoed gescreend is. Beter dan dat je dat misschien wel zelf zou kunnen. Bestellen van je nieuwe schoonmaakhulp gaat online via helpling.nl/huishoudelijke-hulp, je kiest wat er moet gebeuren: afstoffen, stof afnemen, stofzuigen en dweilen, spiegels en/of vuilnis (misschien wel allemaal) en drukt op boeken. Geen verrassingen achteraf, alleen een mail met de factuur.

Overtuigd? Start dan nu jouw #missiontoclean op Helpling.nl

omslagfoto: een foto uit #missiontoclean
.

Show Full Content
Previous De eerste sneeuw! | Fotospam
Next Verh!p crowdfund voor collectie!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close