Ik moest zo hard lachen om Floris. Ik zit keihard mee te blèren met ‘Take me to Ibiza, to the sun, sun, sun!’ en hij roept van de bank enorm verbaast: WAT KIJK JIJ NOU?

Juist, ik was heerlijk aan het mee blèren met BZN dus. Nu kijk ik eigenlijk geen Uitzending Gemist, RTL XL of Kijk meer, want er is nooit iets leuks in het buitenland beschikbaar. Totdat ik vorige week echt eens gewoon wat Nederlands wilde zien. Ik kwam terecht op de Beste Zangers van Nederland! En laat ik dat nou gewoon echt leuk vinden. Dat was ik dus aan het kijken.

Vorige week was het met Julia Zahra (die van The Voice) en daar zong Lange Frans een nummer van ‘haar’. Om kippenvel van te krijgen!

Deze week stond Jan Keizer centraal en ook dat gaf weer mooie nummers. Maar het mooiste, echt het allermooiste was het nummer van Just an Illusion van Julia Zahra. Wauw, kippenvel. Dit nummer gaat op repeat!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Social Media Snack!
Next Hardlopen of hard lopen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: