Ik vind het zo jammer dat we hier in Zwitserland geen Koningsdag vieren. Ik ben namelijk echt een fan van het Koningshuis. Ik vind ze fantastisch. Ik vind de Koning en de Koningin super en ik vind hun meisjes nog leuker! Daarom speurde ik vandaag naar de foto’s van die meisjes van vroeger. Zo leuk om te zien hoe ze gegroeid zijn.

Prinses van Oranje Amalia

Amalia

Prinses AlexiaAlexia

Prinses Ariane

ariane

 

Wat vind jij van deze foto’s? Ik vind ze zo leuk. Alsof je in een fotoalbum van het Koninklijk Huis zit te koekeloeren, wat je ook een beetje doet natuurlijk. De meiden worden groot. Amalia ziet er echt zo koninklijk uit, Alexia is zo ontzettend mooi en Ariane is zo guitig!

Ben jij ook fan van deze dames?

Foto’s komen allemaal van de website KoninklijkHuis.nl

Show Full Content
Previous Omdat het maar 1 keer per jaar moederdag is
Next Ons Zwitserleven: een weekje alleen met de meiden

3 thoughts on “Wat worden die meiden toch groot!

  1. Ja wat een mooie meid die Alexia, ik heb zo van hun gedans genoten met Koningsdag. Goed om te zien dat die meiden, waar mogelijk, echt zichzelf mogen zijn.

  2. Wat leuk die foto’s! IK ben geen fan van het Koningshuis, maar ook geen geen fan haha. Ik vind het leuk om naar te kijken, maar volg het niet verder. Wél Koningsdag gevierd in Bogotá natuurlijk 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close