facebook-geboorte-liza
Zo maakte ik de geboorte van Liza bekend!

Weet je nog hoe jij de geboorte van je kindje bekend hebt gemaakt op social media. Zette je een foto op Facebook, postte je een berichtje op twitter? Deed iemand anders het misschien voor je?

Weet je hoe leuk het kan zijn als je even wat langer wacht en de geboorte en/of de details van de geboorte in een leuke persoonlijke video kan delen. Een geboortevideo voor al je vrienden en eventuele kennissen, helemaal persoonlijk gemaakt voor jullie kleine jongen, meisje of tweeling.

Babygreets

Bij Babygreets kan je dit allemaal laten maken. Je kunt kiezen uit een behoorlijk aantal video’s die je zelf kunt personaliseren. Video’s waarbij bijvoorbeeld een babymeisje 0f jongen met een ballon de lucht in zweeft en dan uiteindelijk naar beneden valt, in de handen van haar ouders. Zo lief! Of waarbij je kindje in een trein zit met dieren zit en dan uiteindelijk na een rit op het eindstation eindigt en dan is er ook nog zo’n grappige waarbij het kindje in een helikopter de ooievaar uit het nest wiebelt. Hoppa!
Bekijk alle geboortevideo’s


De huidskleur van je kindje en natuurlijk de geboortekenmerken zoals bijvoorbeeld gewicht, datum en lengte kan je allemaal aanpassen. In sommige filmpjes is het zelfs mogelijk om de kenmerken van jullie als ouders toe te voegen. Hoe tof!

Geboortevideo en kaartjes in dezelfde stijl

Wil je ook graag een geboortekaartje erbij versturen, dan is dit ook mogelijk. In dezelfde stijl als de video’s kun je een kaartje sturen. Zo maak je een compleet pakketje voor je eigen baby. Persoonlijk en origineel, niemand vergeet jouw kindje meer!

geboortekaartjes bij geboortevideo
Babygreets maakt ook geboortekaartjes bij de geboortevideos
Hoe maakte jij de geboorte van je kindje bekend op social media?
Show Full Content
Previous Makkelijke knutsel voor baby en kleuter
Next Weekoverzicht: bezoek uit NL en heel veel lol

3 thoughts on “Wees origineel en stuur een geboortevideo

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close