Onlangs werd ik gevraagd om een kijkje te nemen op de nieuwe website Wereldkaarten. Een website vol met heel veel verschillende, je raad het waarschijnlijk al, wereldkaarten. Ik ben een fan van wereldkaarten en heb er dan ook diversen én in verschillende vormen in huis. Zo hebben we ergens een kraskaart waarbij je de landen die je hebt bezocht kunt open krassen, hangt er een leuke kaart in de speelkamer van de kinderen, had Eva vroeger in haar kamer een leuke kinderlijke kaart hangen – die helaas tijdens de verhuizing kapot gegaan is. Voor ons, voor de meiden, vind ik het belangrijk om te laten zien hoe groot de wereld is en waar de verschillende vriendjes en vriendinnetjes en familieleden wonen. Ik was dan ook razend nieuwsgierig naar de website van Wereldkaarten.nl.

Wereldkaarten

De website stelt niet teleur. Je wordt direct geconfronteerd met enorm aanbod aan verschillende wereldkaarten. Voor ieder interieur is er wat wils, voor iedere smaak en op diverse materialen. De keuze is enorm! De website is netjes verzorgd en werkt duidelijk. Maar die keuze…

Wereldkaarten voor de kinderkamer

Voor kinderen is het heel leuk om te laten zien hoe groot de wereld is en welke dieren er op de wereld wonen of waar bepaalde delen van de wereld om bekend staan. Het is heel leerzaam om samen met de kinderen de wereld te ontdekken.

Wereldkaart op aluminium

Alumium is een prima keuze als je een keer wat anders wilt dan een canvas doek. Canvasdoeken kennen we inmiddels allemaal en aluminium is de nieuwe blikvanger in huis. De schittering in het geborstelde aluminium zorgt voor een een beetje spanning in het interieur

Op wereldkaarten.nl kun je kiezen uit veel verschillende wereldkaarten en al die wereldkaarten kun je op verschillende materialen afdrukken. Zo kun je kiezen voor een schoolplaat zoals vroeger, voor canvas, een poster, op hout, op aluminium en zelfs als behang. Met zoveel verschillende designs zit er altijd wel een leuke plaat voor je tussen!

Nog meer leuks op wereldkaarten.nl

Wat leuk is om te doen is bijhouden waar je precies bent geweest. Dat kan door op bijvoorbeeld op een wereldkaart van canvas of prikbordmateriaal met speciale vlaggetjes te prikken. Ook die worden verkocht via wereldkaarten.nl. De hippe stadskaarten van de verschillende Nederlandse steden is een ideaal cadeautje voor de rasechte Rotterdammer of Groninger. De krijtkaart van bijvoorbeeld Nederland kan je gebruiken om topografie op te oefenen of je favoriete restaurants te merken! En voor echte reizigers zijn er heel veel spulletjes met een wereldkaart erop, zoals deze lunchbox!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Bodensee Frauenlauf 2018 – De Running Dutchies waren erbij!
Next wereldkaarten.nl – eine Website für die besten Weltkarten

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: