Keek ik vorig jaar nog Wie is de Mol voor spek en bonen, dit jaar is dat anders. Ik heb geen molboekje hoor, ik kijk ook niet alle tweets na (al springen er wel wat tweets uit) en tijdens de uitzending mis ik van alles, zoals dit:

Wie is de Mol?

En wie is dan nu de Mol? Ik als newbie tussen de Molloten, verdenk Jochem (die van Praatjesmakers). Vorige week durfde ik zelfs vol in de Wie is de Mol-app op Jochem in te zetten. Ik wist het zeker. Hij liet grove steken vallen. Hij stuurde alles in de war. Hij is de mol. 

Deze week ben ik minder overtuigd. Jochem was enorm vaak in beeld deze week. Zo vaak dat ik eerlijk gezegd er vrijwel zeker van was dat hij eruit zou gaan. Ik wisselde dus net voordat de app zou sluiten van punten. Van vrijwel alle punten op Jochem ging ik naar spreiden. Spreiden, dus zo breed mogelijk inzetten zodat je niet al je punten zou verliezen… Want diegene die op het eind de meeste punten heeft wint de poule (en de eeuwige roem!).

Wie is de Mol kijken in het Buitenland

Weet je nog van vroeger? Toen Wie is de Mol nog niet met bekende Nederlanders was? Als je al een tijdje niet meer in Nederland woont, dan zijn de afleveringen van dit seizoen weer net als vroeger! Ik ken meer dan de helft van de deelnemers niet. Jochem van Gelder, Jeroen Kijk in de Vegte, Sanne Wallis de Vries en Yvonne Coldewijer ken ik, de rest herkende ik niet.

Oja.. en kijken in het buitenland is gewoon mogelijk hoor. Vroeger – vorig jaar- keek ik Wie is de Mol altijd via Uitzending Gemist en moest ik social media vermijden omdat ik anders dan al hoorde wie eruit was. Inmiddels heb ik een goede VPN app gevonden (waar ik wel voor betaal) en nu kan ik de uitzending gewoon live op mijn iPad volgen. Ik kan dus gelijk met de rest van Nederland kijken en dat is een stuk leuker en gezelliger!

Kijk jij Wie is de mol en heb je al enig idee wie de mol is?

Show Full Content
Previous Online shoppen bij OO Shopping
Next Wat is Guggenmusik?

1 thought on “Wie is de Mol – dit jaar doe ik mee!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close