Vorige week mocht zus Sanne naar een barbecue georganiseerd door Heinz ter ere van alle BBQheroes die Nederland rijk is. Barbecuen wordt steeds culinairder. Steeds meer zie je dat mensen meer dan alleen een worstje of speklapje op de barbecue leggen. Hele gerechten kun je via de barbecue koken en dat mocht Sanne ervaren onder leiding van TV-kok Miljuschka Witzenhausen.
Goed ik kan wel zeggen dat ik alweer te lang uit Nederland weg ben, want ik ken haar alleen van TMF 🙂

heinz bbq heroesBBQ Heroes

Hoe is het bij jullie thuis gesteld? Wie staat er bij jullie achter de grill? Bij ons is dat Floris, al is hij niet zo vol overtuigd als mijn vader. Mijn vader staat namelijk vanaf de eerste zonnestraal tot de laatste van het jaar achter de barbecue en vaak gooit hij hem in de winter ook nog even aan, want saté is toch het lekkerste als het door de hete kolen gegaard is.

bbq heroes

Mijn vader heb ik dan ook opgegeven als BBQ Hero bij Heinz, want hij verdient wel een mooie nieuwe barbecue waar hij de hele familie van laat meegenieten. Fingers crossed!

Wil je weten wat voor gerechten je kunt maken op de barbecue? Sanne deelt op Kookgedonder haar ervaring en een heerlijk recept!

5K4A2158 5K4A2424 5K4A2299 bbq hero

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Liza. Bijna een peuter, maar nog niet helemaal

22 december 2015
Close
%d bloggers liken dit: