Over Studioblomm schreef ik al eerder. Deze creatieve moeder van 2 runt een fantastische webshop met de leukste handgemaakte producten voor thuis en voor onderweg. Voor iedere plek in huis verkoopt Studioblomm wel wat leuks. Ik ben bijvoorbeeld helemaal weg van de dekens en spreien, handgemaakt van wolvilt. Ook de opbergmanden en vaashoezen vind ik echt geweldig. Ach, ik kan natuurlijk wel eeuwen doorgaan, maar onderstaand beeld laat goed zien wat je bij Studioblomm kunt halen en wat ik graag allemaal in ons huis zou willen hebben.

studioblomm

Win de Don’t worry be Happy – poster van Studioblomm

Van Studioblomm mag Love that! zo’n enorm leuke Don’t Worry, Be Happy -poster weggeven. Het is een poster op A3 formaat, ontworpen door AnkePanke en past in iedere kamer of kantoor! Meedoen is heel gemakkelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is lid worden van onze Facebookpagina en een reactie te geven onder het bericht Win de Don’t Worry, Be Happy – poster van StudioBlomm Je kunt meedoen tot en met 5 maart 2014! Delen met je vrienden wordt gewaardeerd (des te vaker kunnen we winacties doen), maar is niet noodzakelijk.

Like Studioblomm ook op Facebook!
Lees meer over winacties op Love that!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Slimme boefjes, een mooi initiatief
Next Ik geef de Negenmaandenbeurs een tweede kans!

8 thoughts on “Win de Don’t Worry, Be Happy -poster van Studioblomm

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: