Afgelopen maandag werd hij hier thuisbezorgd; mijn nieuwe limegroene waterkan Flow van Rosti Mepal. Een mooie slanke kan waar 1,5 liter water of sap in kan. Aangezien ik vaak te weinig drink of snel duik naar frisdrank, is een kan met water of ranja een goede oplossing voor me. Daarom staat sinds maandag deze waterkan bij ons op tafel of in de koelkast (want dat past prima)!

De waterkan van Rosti Mepal is naast in deze limegroene variant, ook te verkrijgen in de kleuren Sky blue en Transparant. In dezelfde serie  (Flow) zijn ook verschillende borden, serveerschalen, glazen en bekers te koop. Allemaal gemaakt van het fijne soort kunststof waar Rosti Mepal om bekend staat en met een mooi design.

mepal

Over Rosti Mepal

Rosti Mepal bestaat ruim 60 jaar (in 1993 is het merk Mepal gefuseerd met het Deense merk Rosti) en was bij mij vooral bekend door de schoolbekers en broodtrommels. Volgens mij hebben we er allemaal wel eentje van hen gehad vroeger en heb je kinderen, dan gebruik je ze nu waarschijnlijk weer. Maar wist je dat ze ook bewaardozen hebben voor thee, koffie, koekjes of dat je je hele keuken opnieuw kunt inrichten met allerlei keukenhulpjes.? Rosti Mepal verkoopt verder serveerschalen, diverse serviezen voor volwassen en kinderen &  lunchtrommels en bekers. De kunststof producten zijn te herkennen aan hun duurzaamheid en mooie design.
>> Deze winactie is inmiddels afgelopen. Op onze Facebookpagina staat de winnaar vermeld! <<

Win Waterkan Flow van Rosti Mepal
Ik ben er trots op dat Rosti Mepal onze eerste winactie op Love that! wil verzorgen. Wil jij ook zo’n fijne waterkan winnen, dat kan heel gemakkelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is lid worden van onze Facebookpagina en een reactie te geven onder het bericht Win Waterkan Flow van Rosti Mepal. Je kunt meedoen tot en met 12 februari 2014! Delen met je vrienden wordt gewaardeerd (des te vaker kunnen we winacties doen), maar is niet noodzakelijk.

Lees meer over winacties op Love that!

 

Show Full Content
Previous Toffe theedoeken!
Next De leukste carnavalspakjes voor baby’s en peuters

7 thoughts on “Win Waterkan Flow van Rosti Mepal

  1. Ik doe ook graag mee!
    Ik drink veel en veels te weinig. Zo’n mooie kan in de buurt zou mij zeker helpen om meer te drinken :-))

  2. Deze kan is ideaal voor de diksap hier.makkelijk ‘s avonds klaarzetten en we kunnen weer even vooruit de volgende dag…. maak graag kans hierop

  3. Wij doen ook graag mee. Wat een prachtige kan! Wij zijn fan van Mepal en wij drinken de hele dag door vers gemaakte sappen. De geperste sap kan dan heerlijk in deze kan. NU laat ik het vaak staan en dan merk je toch dat de smaak anders wordt!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close