Net na de geboorte van Eva maakte ik kennis met Kixx Online, door mijn schoonmoeder die in Spanje woont nog wel! Zij kocht echt het meest schattige babypakje van Noppies dat nog steeds hier dienst doet, alleen dan als poppenkleding. 

In de afgelopen jaren heeft het online shoppen natuurlijk een enorme vlucht genomen. Iets online bestellen? Dan wil je het liefste dat het ook de volgende dag bezorgd wordt en uiteraard moet de website ook doen wat jij het makkelijkste vindt.

Gelukkig is dit ook het geval bij de vernieuwde website van Kixx Online. Voor 16:00 uur besteld en betaald, dan heb je het de volgende dag in huis. Ideaal voor cadeautjes die je de volgende dag nog nodig hebt en vreselijk handig dat je zelf niet met de kinderen winkel in en winkel uit hoeft te gaan.

Online shoppen, wat doe je met de maat?

Een van de grootste valkuilen van online shoppen is dat je de verkeerde maat besteld. Het is mij volgens mij nog nooit overkomen. Waarom niet? Ik koop altijd alles een maat te groot. Dan groeit mijn kind er maar in als het veel te groot is en ik mik alles in de droger, dus het is snel al wat kleiner.

Winterjassentijd!

Ik kocht bij Kixx Online een nieuwe winterjas voor Eva. Ze heeft maat 128, maar ik kocht 134-140. Het merk Tumble ‘n Dry ken ik niet zo goed en Eva groeit zo snel, dat ze er wel snel in zal groeien. De jas ligt bij mijn ouders te wachten totdat we ons volgende bezoek mogen verwelkomen. Het was nog wel even zoeken naar de perfecte winterjas voor kinderen. Maar ik denk dat ik met deze mooie blauwe een hele goede keuze heb gemaakt en als Eva er nou een beetje voorzichtig mee doet, kan haar zus hem over een paar jaar ook aan 🙂

Tumble-n-Dry-winterjas

Wat vind jij van deze jas?

 

Show Full Content
Previous Liza mocht naar de Spielgruppe
Next Confetti op Tafel maakt van knutselen een feest!

1 thought on “Winterjas? Duik de winkel van Kixx Online in!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close