Toen ik zwanger was van Eva besloten we dat ik zo lang mogelijk thuis zou blijven om voor haar te zorgen. In die tijd en daarna heb ik me op Adobe Illustrator gestort. Er is namelijk niks zo saai dan je te vervelen! Ik maakte het programma me eigen en begon met ontwerpen. In de afgelopen jaren heb ik veel logo’s ontworpen voor grote en kleine bedrijven, maar het logo waar ik nog steeds vlinders van in mijn buik krijg is het logo (en de naam) van de webshop Twee ons Geluk.

Twee ons geluk

Vroeger (en dan heb ik het over een half jaar geleden) had de webshop een andere naam. Deze naam (babyshopathome) voldeed niet meer, want de webshop verkocht veel meer. Marieke had daarom een winactie uitgezet om een andere naam te bedenken. Ik vind dit altijd leuke uitdagingen en omdat Marieke al eerder een hele persoonlijke brief op Lovethat.nl online had gezet, wilde ik graag de uitdaging aan gaan om voor haar een naam te bedenken.

De cadeaubon voor de winnaar kwam goed uit in verband met de naderende Sinterklaas! Na een week nadenken, er moest toch een perfecte naam zijn voor haar webshop, had ik het. Een Ons Geluk! Ook Marieke was direct enorm enthousiast. Joepie! Maar Een Ons Geluk was niet zo gemakkelijk beschikbaar en al snel hadden we samen Twee ons geluk in ons hoofd. Na een paar dagen denken, wist ze het zeker: Twee ons geluk werd het! Het past bij haar, bij de producten, bij haar leven en ga zo maar door.

Samen ontwerpen!

Marieke wist gelukkig dat ik ook logo’s ontwerp, daarom vroeg ze me om haar logo te ontwerpen. Ik kreeg deels de vrije hand en deels wist ze dondersgoed wat ze wilde. Haar boom moest erin blijven, maar hij moest zwieriger. Voor de ideeën gebruikte we Pinterest en hadden we veel contact. Na wat voorbeelden en wat aanpassingen stond hij daar. Het nieuwe logo voor haar nieuwe website. Wat was ze blij! Daar doe je het voor. Er is natuurlijk niks fijners om dat te zien en om te zien dat het logo zo omarmd wordt. Steeds maar weer voel ik een gevoel van enorme trots als ik haar website zie, als ik haar instagram en Facebook volg.
tweeonsgeluk24112014

Het is gewoon helemaal af en ik ben enorm trots op Marieke dat ze dat zo mooi geklaard heeft!

Twee ons geluk steunt Pink Ribbon

Deze maand staat Twee ons Geluk. in het teken van Pink Ribbon. Van de gehele omzet gaat er 10% naar Pink Ribbon. Niet alleen doet Twee ons Geluk mee met deze mooie actie maar ook andere webshops helpen via de website mee door een percentage van de omzet af te staan. Twee ons geluk hoopt een mooi bedrag aan het eind van deze maand over te maken en daar kan jij aan meehelpen door lekker te shoppen! Lees hier meer over dit mooie initiatief!
11010586_1619665344941539_3200846653784106822_n

Show Full Content
Previous Durftestempelen maakt stempelen verslavend!
Next 5 Tips om je kleuter goed te leren fietsen

4 thoughts on “Wist je dat… ik het logo voor Twee ons geluk heb ontworpen?

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close