Zelf de batterij van een iPhone vervangen? Dat kan ik best, heb ik gemerkt! Goedkoper dan bij een reparateur en binnen een paar minuten klaar.

Sil (11) had mijn oude iPhone4s gekregen, maar wanneer hij deze wilde gebruiken was de batterij leeg. Zo onhandig. Ook voor mij, want nu kon ik heb nog niet bereiken. Dus toen ik voor LoveThat een originele batterij (t.w.v. € 29,95) mocht uitzoeken via gsmbatterij.nl kwam dat als geroepen.
batterij van iphone

Wel speciaal gereedschap nodig
Voor een 4s heb je 2 soorten batterijen. Welke ik nodig had wist alleen de iPhone zelf. Het gereedschap (v.a. € 9,95) kreeg ik opgestuurd en daarmee had ik de iPhone zo open. De juiste batterij kreeg ik vlak erna opgestuurd. Voordat ik aan mijn batterij-vervangklusje begon had ik op YouTube een instructie-video opgezocht. Het is echt niet moeilijk, alleen een priegelwerkje waarvoor daglicht handig is. Ik had echt al na 2 minuten een nieuwe batterij in Sils iPhone zitten!

gsmbatterij

 

Weet je wat ook handig is? Je kunt er naast Kingston SD-kaarten, ook originele adapters en opladers bestellen.

Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous Star Wars voor in huis
Next Soms is Eva zo langzaam ‘s ochtends…

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close