Theeceremonies zijn in het oosten tot een ware kunst verheven. Het drinken van thee wordt gezien als een moment van rust, van bezinning en met het dagelijks terugkerende ritueel wordt het een hele belevenis. Ik mocht van Zens Lifestyle hun mooie Cobblestone servies reviewen en merkte het meteen. De rust van een mooi theeservies geeft je zelf ook de rust om eens goed van je thee te genieten. Een moment voor jezelf.

theedrinken met Zens Lifestyle

Verfijnd servies

Ik kreeg het Cobblestone theeservies van Zens opgestuurd. Dit servies bestaat uit een melkkannetje (of in mijn geval een koekjespotje), 4 lieve kleine theekopjes, een waxinelichtjeshouder en een mooi theepotje. Gemaakt van keramiek met een verfijning waar je U tegen zegt. Het is zo rond, zo zacht en toch zo degelijk en zo chique! Dit theeservies staat super in je kast en is een moment van rust als je zelf theedrinkt of met vriendinnen. Overigens hoef je er niet perse thee uit te drinken, een goede sterke espresso misstaat ook zeker niet in deze kleine kopjes.

Oosters theeservies Zens

De producten van Zens vind je in internationaal opererende bedrijven en alom gerespecteerde hotels en restaurant en nu kan het design van Zens ook bij jou in huis staan. Via de webshop Zenslifestyle.com koop je de mooiste theeserviezen, divers goed voor de koffiedrinker en mooi serviesgoed. Je kunt de producten naast als set, ook los van elkaar kopen. Zo kan je steeds ook een uitbreiding van je servies erbij halen.

ZENS Lifestyle Design

ZENS Lifestyle Design in het centrum van Amsterdam gevestigd en zijn te bezoeken op afspraak. Met de focus op Oosterse lifestyle en design werken zij samen met gerenommeerde internationale designers uit onder andere Japan, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Op dit moment ligt de nadruk op tablewerk, maar ze willen het komende jaar uitbreiden met onder andere design meubelstukken. Een cobblestone bank dat net zo zacht en verfijnd is als dat van het theeservies? Dan sta ik vooraan!

Oosters theeservies Zens

Show Full Content
Previous Sepp de Wolvenvriend
Next De wereldbol van Fisher-Price

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close