Heb je veel ramen in huis of heb je van die ramen waar je eigenlijk iets mee moet, maar niets mee kan? Dan kom je bij raamfolieonline.nl goed aan je trekken. Raamfolie kun je gebruiken voor allerlei doeleinden. Zoals bijvoorbeeld het verduisteren van kamers, het blinderen van bepaalde zichtplekken (badkamer) en het mooier maken van je huis zonder dat er gordijnen aan te pas komen.

raamfolie1

Ik zocht voor jullie handigste folies uit, ik durf te wedden dat je hier nog niet aan gedacht had. Want zo handig is raamfolie!

1. Blinderen van ruimtes

Wil je niet dat iedereen bij jou naar binnen kan kijken, dan kies je voor gezandstraald raamfolie dat het zicht in je huis een beetje weghoudt. Het mooiste is dan als je dat folie zo half op je ruiten houdt. Dan voel je je niet zo ingesloten, maar heb je toch je privé. Overigens werkt dit ook goed in vergaderruimtes.

2. Verduisteringsfolie

Wil je dat een kamer echt helemaal donker is, altijd? Dan kies je voor 100% verduisteringsfolie. Deze folie laat geen licht door. Handig voor bijvoorbeeld in een slaapkamer, het raam kan natuurlijk wel altijd open.

3. Glas in lood

Heb je van die klapramen boven je gewone ramen, dan is het natuurlijk heel sfeervol om daar glas in lood raamfolie voor te plakken. Je huis krijgt gelijk uitstraling en mooie kleuren en daar knapt iedereen van op!

raamfolie24. Gelijk chique met melkglas

Wil je een luxe uitstraling of alleen je badkamer mooi afwerken. Met rraamfolie met melkglas-structuur ben je gelijk klaar. Het ziet er gelijk verzorgd uit.

5. Geen warmte meer in huis!

Dat willen we allemaal wel, alhoewel het lijkt alsof deze hete zomer niet meer terug komt. Deze raamfolie houdt de warmte en het UV voor 99% tegen. Dit zonwerende folie is statisch. Statisch folie heeft géén plaklaag, maar hecht aan de ramen door dat het statisch is. Dit folie is dan ook herbruikbaar wanneer je het folie van de ramen verwijderd. Handig!

6. Raamfolie voor buiten

Ook dat bestaat! Deze buitenraamfolie gebruik je op het terras om misschien de glazen platen van je afscheiding af te dekken. Maar ook voor bedrijven is dit folie natuurlijk ideaal. Toch de privacy op je terrein en je behoudt het open karakter.

7. Ga voor kleur op je raam

Kies voor mozaïek op je raam, een tijgerprint, een houtprint of een oude muur. Mogelijkheden genoeg en je vindt hier vast wel een plaatsje voor. Klik hier voor de mogelijkheden.

8. Blindeer je auto

Wil jij dat niemand in je auto kan kijken? Dat ze niet zien wat jij allemaal in je auto hebt of wil je gewoon een superstrakke auto met geblindeerde ramen? Zo moeilijk is dat niet meer!

Zoals je ziet, mogelijkheden genoeg op raamfolieonline.nl. Als je vandaag besteld, dan heb je het morgen al in huis.Vergeet ook niet op de andere websites van hen te kijken. Bijvoorbeeld hiptafelzeil.nl en plakfoliewebshop.nl.

Welke ruimte kan bij jou nog een opknapbeurt gebruiken?

Show Full Content
Previous Ahh… dat is dus Blake Lively
Next Kan de iPhone 6 de Canon vervangen?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close