Draag je normaal gesproken niet veel make-up? Dan wil je tijdens een feestje ook niet altijd flink uitpakken. Vaak weet je immers ook niet hoe je make-up goed moet aanbrengen om het stijlvol te laten zijn. Er zijn echter voldoende mogelijkheden om het simpel te houden en toch elegant op een feest te verschijnen. Zo zijn er ook veel merken, waaronder Laura Mercier, welke voor neutrale uitstralingen kunnen zorgen. Maar welke producten zijn er nodig om deze look te creëren? Hieronder lees je alles wat je moet weten. 

Foundation haalt de oneffenheden weg 

Een van de eerste producten waarmee je een mooie look creëert, is door middel van een goede foundation. Deze foundation zorgt er namelijk voor dat de grootste oneffenheden weg zijn in jouw gezicht. Het is belangrijk dat je hiervoor ook een primer en jouw dagcrème hebt aangebracht, zodat er een goede hechting ontstaat. Door dan een dunne laag aan te brengen in de juiste huidtint, zorg je ervoor dat het niemand opvalt dat jij een extra laag hebt aangebracht en geniet je van een goede uitstraling in jouw gezicht. Met de juiste foundation kan het dus eigenlijk niet meer fout gaan.

Een neutrale kleur op de lippen 

Wat ook niet mag ontbreken is een goede lipstick. Lippenstift komt in een groot aantal kleuren, waardoor je hiermee flink uit kunt pakken of het juist heel subtiel kunt houden. Om jouw uitstraling simpel en elegant te houden, kun je het beste voor een neutrale kleur kiezen. Deze geeft net dat beetje extra aan jouw lippen, maar er niet voor zorgen dat jij het middelpunt van de aandacht bent. Het kan jouw zelfvertrouwen aanzienlijk verbeteren als jij deze lipstick opdoet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te kiezen voor matte of glans. Zo zorg je ervoor dat jouw uitstraling helemaal af is. 

Zorg voor het goed aanbrengen

Het kan zijn dat je nog moeite hebt met het aanbrengen van make-up. Vooral als je het niet vaak doet, kan het immers ook voor een onnatuurlijke uitstraling zorgen. Daarnaast moet het er in de avond ook weer af, zodat je voorkomt dat jouw huid beschadigd raakt. Een goede avondroutine is daarom ook een vereiste. Niet alleen na het dragen van make-up, maar ook voor de rest van de dagen zorgt het ervoor dat jouw huid voldoende verzorgd is en de make-up ook beter blijft zitten als je het een keer draagt.

Show Full Content
Previous 5 Tips voor een wereldreis met jonge kinderen
Next Dit zijn de activiteiten die je kunt doen bij slecht weer

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close