Ik ben een echte Nederlander en zoek dan ook altijd naar goedkopere opties als ik wat wil kopen. Het zal je dan ook niet verbazen dat wanneer ik een website open, omdat ik op zoek ben naar t-shirts of een broek, dat ik altijd als eerste de Sale-pagina open. Het komt ook maar sporadisch voor dat ik iets koop, wat niet in de aanbieding is. En áls dat gebeurt, dan koop ik het vaak voor Floris. 

Hoe vind je nou online de beste koopjes? 

Ik kan wel zeggen dat ik wel echt een kei ben in het vinden van koopjes online. Zo gingen we al eens voor 250 euro twee weken op vakantie op een 5 sterren camping en was ook de kinderkamer van Bram niet zo duur als vooraf gepland. Ik vertel je graag mijn tips! 

Weet wat je nodig hebt en daarvoor wilt betalen

Als je weet wat je nodig hebt, dan maakt dat het zoeken naar het product een stuk makkelijker. Als je daarbij weet wat dat product nieuw kost, dan weet je ook wanneer je een goede deal hebt. Dus zoek je naar Blackstone schoenen, weet dan wat de schoen van je keuze normaal zou kosten. 

Zoek de sale of outlet pagina

Misschien een beetje voor de hand liggend, maar als je al begint bij de SALE pagina of de Outlet pagina, dan weet je wat er allemaal te koop is voor welk geld. Een trui waarbij je de volle pond moet betalen, is dan al vaak niet meer zo interessant, als je weet dat er via de sale je maar een fractie voor een trui betaald. Maar er is niks toffer dan een Timberland sale als je nieuwe schoenen nodig hebt

Maak gebruik van de sorteerknop

Heel veel webshops hebben een sorteerknop. Zo kan je vaak sorteren op nieuwe collectie, op meest gekocht, maar ook op de hoogste en laagste prijs. Sorteer natuurlijk op de prijs van laag naar hoog. Je zult zien, dat je voor een paar euro al toffe t-shirts hebt! 

Google is je beste vriend

Onlangs kwam ik op een website een supertof speelkleed voor Bram tegen. Ik had er al wel eentje, maar deze was wel echt helemaal mijn smaak. Hoewel ik van de buurvrouw geld had gekregen om iets voor hem te kopen, vond ik 90 euro nog wel veel geld. Door Google kwam ik uiteindelijk hetzelfde speelkleed voor slechts 38 euro tegen. Kassa! 

  • Kopieer de productnaam en zoek op google naar websites die ook dit product verkopen.

Zoek naar (nog meer) korting

Op veel websites krijg je korting als je een nieuwe klant bent of als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. In dit geval ben je altijd een NIEUWE klant (je neemt gewoon een ander e-mailadres). Maar kijk  ook naar kortingsbonnen, vaak zijn er online verschillende acties via verschillende andere websites waarbij je korting krijgt. Dus google altijd ook naar ‘kortingscode (website Y)’ 

Wacht op acties

Bij Albelli weet ik dat er sowieso 1x en vaak 2x per jaar, de actie waarbij alle pagina’s gratis van je fotoalbum zijn. Dit scheelt per album mij 60 euro, een actie dat zeker de moeite waard is om op te wachten. Maar wat dacht je van Black Friday? Als je weet dat je wat wilt kopen en je kunt wachten of het eventueel goedkoper of met korting komt met Black Friday, dan doe je dat natuurijk.  

Show Full Content
Previous Keuteltje op zoek naar een vriendje
Next Toen ‘hamsteren’ een hele andere betekenis kreeg

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: