Jouw partner en jij zijn onafscheidelijk en je wilt dit graag voor altijd zo houden. Je houdt enorm veel van hem of haar, dus vind je dat het tijd is om een aanzoek te gaan doen. Dit moment vind je enorm spannend, maar je wilt het graag doen. Lees in dit blog hoe je dit voor elkaar krijgt!

Het plan

Om wat inspiratie op te doen, zoek je op internet naar filmpjes van mensen die een aanzoek doen. Je ziet een hoop flashmobs en ook aardig wat aanzoeken tijdens een sportwedstrijd voorbij komen waar er aardig wat gouden sieraden om de vingers gedaan worden. Aan de andere kant zie je ook video’s die wat minder uitbundig zijn, zoals een aanzoek die gewoon in huis is gedaan in het bijzijn van familie en vrienden. Je hebt dus een hoop opties en je weet niet echt welke de beste is. Om het wat makkelijker voor jezelf te maken, is het een goed idee om na te gaan hoe jouw partner is. Als hij of zij van zichzelf ingetogen is, zal het wellicht niet zo’n goed idee zijn om op het werk langs te gaan en in het bijzijn van alle collega’s een aanzoek te doen. Kies dus vooral een manier die bij jouw partner past. En natuurlijk moet jij je ook comfortabel voelen, want jij gaat het immers uitvoeren!

Het sieraad

Een ring kan bijna niet ontbreken bij het doen van een aanzoek, Het wordt immers al eeuwenlang gebruikt, omdat het symbool staat voor oneindigheid. Een ring is immers rond, waardoor het geen begin of eind heeft. Je hebt jouw handen in het haar, want welke ring past het best bij jou partner? Er zijn erg veel winkels die erg veel keuze hebben. Natuurlijk is het ook hier belangrijk om te kijken naar wat het best bij jouw partner past. Als jouw partner een beroep doet waarbij hij of zij veel bezig is met de handen, is het een verstandige keuze om te kiezen voor een ring zonder al te veel steentjes en andere materialen die snel kunnen beschadigen. Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg witgouden ringen die eenvoudig zijn, maar jouw partner alsnog zullen laten stralen. En vergeet jezelf ook niet, want ook jij moet een ring hebben die bij jou past!

Dan is het nu tijd om op jouw knie te gaan! Let erop dat je jouw partner ten huwelijk vraagt op een manier waar jullie je allebei goed bij voelen. Kies ook een sieraad die jouw liefje prachtig zal vinden en die ook nog praktisch is. Ben je er helemaal klaar voor om in het huwelijksbootje te stappen? Kijk dan op de webshop van Siebel Juweliers!

Show Full Content
Previous Op zoek naar een origineel cadeau?
Next De grappigste cadeaus op een rijtje

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: