De zoektocht naar de ideale planner bracht me naar de Purpuz planner

Wie mij volgt weet dat ik op zoek ben naar de ideale planner of agenda. Al ben ik een tijd lang tevreden geweest over de Happy Planner, testte ik onlangs de Ban.do planner. Helemaal overtuigd ben ik echter nog niet. Het zijn beide superleuke agenda’s, die niet helemaal aan mijn werkende leven voldoen.

Purpuz planner

Ik mocht de Purpuz planner van Clen Verkleij proberen. Een serieuze agenda, dat valt gelijk op door de kleur en het binnenwerk. De planner van 2017 is lichtgrijs aan de buitenkant, die van 2018 isiets donkerder,  maar in wezen is er zo op het eerste gezicht niet veel veranderd. Het binnenwerk is licht van kleur met mooie pastel en grijstinten.

Stop Dromen, Start doen

De Purpuz planner staat in het teken van het najagen van jouw dromen en jouw doelen. Het geeft je handvaten om je na te laten denken over je maanddoel en hoe je die wil bereiken. Het geeft je motivatie, zet je met beide benen op de grond, geeft je structuur en het helpt je je doel te bereiken. Dat bereiken doe je zelf door je doel aan te geven en via Mindmapping de stappen die nodig zijn om dat doel te bereiken. Via de Purpuz Map, de Purpuz Matrix, het Purpuz Plan, het Purpuz pad. de maandplanning, de weekplanning, dagreflectie en met als laatste de vragen aan jezelf heb jij alle tools in handen voor een meer gebalanceerd gelukkig en succesvol leven.

Hoe handig is de Purpuzplanner in gebruik?

De planner is een echte planner en agenda, maar wel eentje waar je serieus mee aan de slag moet gaan. Wil jij je dromen serieus najagen, dan is deze planner een goede start. Wat ik mis bij andere planners is plek om te doodlen, te schrijven, informatie op 1 plek te hebben. Dat heeft de Purpuz planner. En ook echt hele goede inspirerende quotes! De planner is groot, je kunt al je informatie meenemen naar een afspraak, al denk ik dat deze planner wellicht meer geschikt is voor op je bureau. Je kunt hem overigens gemakkelijk open laten liggen.

Binnenkort test ik overigens nog twee agenda’s: Klarheit en de Zakenmam-agenda. Wat voor planner gebruik jij?