Een paar maanden geleden ontving ik van het Australische kledingmark Baobab een onwijs toffe jumpsuit voor Liza. Remember? Hij lag maanden in de kast. Het werd zomer en hoewel Liza goed groeide, bleef de jumpsuit te groot. In maat 80 zit ook deze forse tante niet zo snel. Vandaag trok ik hem dan eindelijk aan! Niet met blote armen en blote benen, maar met een maillot eronder en een vestje eroverheen en het stond toch leuk! Zo worden de zomerkleren in de winter toch nog aangetrokken. Ik baalde wel een beetje, want met die dikke benen van Liza gaat het toch niet zo heel lang passen. Had ik nou maar eerder geprobeerd…

En omdat het altijd leuk is om foto’s van de jongste te spammen, daar komen ze met haar nieuwe outfit! 🙂 die muts had ze nog aan van buiten trouwens, maar het matchte zo goed.

IMG_7632kl IMG_7647kl IMG_7684kl IMG_7686kl IMG_7687kl

Baobab komt oorspronkelijk uit Australië en is in Nederland te koop bij kleinebaasjes.nl en Hipenklein.nl. Je shopt er onder andere nog deze jurkjes van de huidige collectie. Ik vind het leuk 🙂
baobab

 

Show Full Content
Previous Wat een heerlijk weer om foto’s te maken
Next Dit weet jij vast nog niet van mij!

9 thoughts on “Zomerkleren? Zo kan het ook nog in de winter

  1. Heeeeeel leuk! Ik vind het zonde van sommige zomerkledingstukken, dus ik trek ze ook stug aan als herfstoutfit :). Hier ook fan van het verenjurkje, Juul draagt ‘m heel vaak.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close