Heb je last van last-minute cadeaustress? Nee joh, niet nodig. Vandaag laat ik je de zeven cadeautjes zien die wij al voor je getest hebben en die we zeker aanraden voor je kind, voor jezelf of voor neefjes en nichtjes!

Bunchems

Dinsdag spelen we lekker met de bunchems. Het blijft ook leuk en Liza weet er steeds beter mee te spelen.Kan je de blog over Bunchems nog herinneren? Wij mochten een reisset testen en ik kocht niet veel later een grote verpakking met kleine kleverige balletjes voor de meiden. Een schot in de roos, regelmatig worden de bunchems uit de kast gehaald om mee te spelen!

TORCH, de blauwe draak van Furreal Friends

Torch Vuurspuwende Draakje furreal friendsDeze draak is zoals verwacht echt een onderdeel van de familie geworden. Hij kan natuurlijk ook heel veel en wanneer we bezoek hebben, dan is de draak het eerste dat uit de kast getrokken wordt. Menig vriendje en vriendinnetje is jaloers en dat is logisch.

Nieuwe hoes voor je iPad

Een leuk en origineel persoonlijk cadeau voor je surpriselootje is natuurlijk een nieuwe persoonlijke hoes voor de iPad of telefoon. Check hier welke ik heb uitgezocht.

Een goede nachtrust

img_8875-2-2Misschien niet een cadeautje dat je snel voor de feestdagen geeft, daarvoor kost het misschien wel teveel geld. Echter, dat nieuwe matras van ons van eve is toch echt wel een aanrader. Hoe weinig ik ook slaap, ik word iedere dag uitgerust wakker!

Selfiestick

img_5726Kan je Eva’s verjaardagscadeau nog herinneren? Ze kreeg namelijk een selfiestick. Zorg voor een goed geheugenkaartje zodat je kind lekker kan fotograferen, zonder dat ze steeds de beelden moet wissen en plezier gegarandeerd!

Een magische lamp

Pronkstuk van haar kamer is deze hartendief lama hoor. Afgelopen jaar kreeg ik eindelijk mijn felbegeerde lamp van Hartendief. Voor Eva’s kamer koos ik een stoer design en nog iedere dag ben ik er zo blij mee. Hij moet aan wanneer ze gaat slapen en ze wordt helemaal rustig van het mooie beeld dat dan verschijnt.

Duplo!

de wereld rond met lego duplo #giveduploLiza kreeg rond de zomer een mooie set van Duplo om te testen. Duplo om te testen, dat is natuurlijk niet nodig. Want duplo is altijd een goed cadeau!

Ik heb de afgelopen jaren veel mogen reviewen,  grote en kleine producten. Maar als ik denk aan wat ik julie voor de feestdagen zou aanraden, dan waren dit de eerste zeven op mijn lijstje!

Show Full Content
Previous December tussen twee culturen
Next Hoe warm is het bij jullie in huis?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close