Speciaal voor jullie keek ik afgelopen week bijna alle kerstfilms op Netflix die ik nog niet eerder gezien had. Inmiddels kan ik jullie acht films aanraden die je deze kerstdagen heerlijk op Netflix aan kunt zetten. Al hoop ik dat ze ook in Nederland te zien zijn, want dat is wel een beetje lastig aan Netflix in verschillende landen. Het aanbod is niet overal gelijk!

kerstfilms op netflix 3Christmas Inheritance

Een typische, maar fijne kerstfilm. De dochter van een zakenman maakt een stomme fout. Om haar fout recht te zetten, en nog aanspraak te maken om de zaak over te nemen, wordt ze door haar vader naar een klein dorpje gestuurd waar het bedrijf begonnen is. Daar moet ze de jaarlijkse brief afleveren aan haar oom, maar ze mag niet vertellen wie ze is en wat ze komt doen. Ik vond het heerlijk om deze film te kijken!

Pottersville

Geen film die ik qua titel zou gaan kijken, maar ook dit is een hele leuke film. Als een lokale zakenman in een ingeslapen stadje zich als gorilla verkleed, wordt hij aangezien als yeti. Als er een tv-ploeg op zoek gaat naar deze yeti, is het hek van de dam.

A Christmas Prince

Een journalist die alleen maar het vuile werk mag doen, wordt op een verhaal gezet van een prins die zich moet melden voor de troon. Toevalligerwijs wordt ze aangezien als de nieuwe nanny van het zusje van de prins. Een undercover leven begint, met – uiteraard –  een heerlijke romantisch einde!

You can’t fight Christmas

Wederom een film die ik niet zo snel had opgezet, ware het niet dat ik echt zoveel mogelijk kerstfilms wilde zien. Deze film gaat over een hotel dat ieder jaar, mede door een fantastische designer, met kerst is volgeboekt. De rest van het jaar loopt het alleen niet zo best. Daarom besluit de eigenaar zijn kleinzoon erop te zetten en hem met een plan te laten komen. De kleinzoon houdt in tegenstelling tot zijn opa en Christmas Designer Leslie, niet van kerstmis. De film was best leuk! Best, niet enorm enthousiast, maar wel echt een kerstfilm met romantisch einde.

Miracle on 34th street

Deze gouwe-ouwe moet je uiteraard deze kerst gezien hebben. De romantiek van de echte kerstman, het drama dat erop volgt (Eva moest er heel hard van huilen) en uiteraard de liefde die hieruit opbloeit. Beter kun je het met kerst niet hebben ! 😉

El Camino Christmas

De stomste kerstfilm als je het mij vraagt. Onderhoudend, dat wel. Maar met veel drank en schoten als in het wilde westen, gaat deze film zijn doel voorbij. Ik had er een meer van verwacht, hoewel met zo’n titel… 🙂  Uiteindelijk zijn de laatste scenes de mooiste, met de mooiste muziek. Dus heb je niks te kijken… Kijk dan vooral het laatste deel.

Miss me this Christmas

Regina en Franklin zijn het perfecte koppel dat op eerste kerstdag in het Chesterton Hotel (het hotel uit Yu can’t fight Christmas) is getrouwd. Perfecte koppel of niet, ze krijgen zes jaar later met Thanksgiving een enorme ruzie. In afwachting van de scheiding vertrekt Regina naar het Chesterton en daar komen twee films samen, maar met een apart verhaal… Ik vond hem leuk om te kijken, echt een kerstfilm, maar ook weer compleet anders. Dus kijken maar!

New Year’s Eve

Een van de leukste films vond ik New Year’s Eva. Het heeft niks met kerst te maken, maar wel met Oud en Nieuw. En nog wel in New York City, waar de stad zich opmaakt voor de avond van het jaar. Geen zoetsappig kerstgedoe dus, maar een vreselijk leuke film waarbij je een hele hoop hoofdpersonen volgt en die uiteindelijk bij elkaar komen. Volgens de laatste berichten is hij niet op de Nederlandse Netflix te zien, wellicht wel in andere landen. (In Zwitserland wel)

Show Full Content
Previous De dieren uit het Hakkebakkebos
Next Rudolph van Veen presenteert zijn eigen ijs: Rudolph’s ijs

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: