Verdwalen in een webwinkel, dat klinkt vaak een beetje onaantrekkelijk, maar ik bedoel bij het bij Boefjesfabriek.nl juist positief. Kan je je voorstellen dat je het ene na het andere mooie en supertoffe product voorbij ziet komen? Ik begon bij de posters en voordat ik er erg in had was ik bijna een half uur verder en bij het behang aangekomen, via de lampenkampen en stationery! Ik zag voor de kleine dame Frozen muurstickers en daarna ook behang en toen hele Kitty behang en, en, en…

Boefjesfabriek is een website om rekening mee te houden als je op zoek bent naar toffe cadeautjes of gewoon naar leuke producten in je eigen huis of kinderkamer. Al vaak, heel vaak, heb ik je de toffe lamp met dat wolkje laten zien hier, maar bij Boefjesfabriek hebben ze nog veel meer mooie en speciale lampen, supertoffe muurstickers en posters. Vergeet ook niet de enorme kleurplaten, het zwemspul en het andere speelgoed. Anyway, als je op zoek bent naar een cadeautje voor iemand of gewoon voor jezelf, dan heb je nu een website gevonden waar je het allemaal op kunt vinden!

leukste8-boefjesfabriek

  1. Dit dekbed past in ieder meisjeskamer. Wat een leukerd!
  2. Een andere lamp in de grote lampencollectie is deze stoere jongenslamp. Hoewel hij het ook wel goed zou doen in de studeerkamer denk ik.
  3. Zoet, zoeter, zoetst! Wie stuurt mij dit scheetje op?
  4. Dit Hello Kitty behang laat ik uiteraard niet aan Eva zien!
  5. Eigenlijk deze Frozen muurstickers ook niet, maar die heeft ze al gezien. “oohh zo leuk mama!!”
  6. Zomerfris is deze toffe strijkapplicatie.
  7. Geen idee wat je moet doen in de zomer? Of gewoon lekker chillen aan tafel? Deze grote kleurplaat is ideaal voor regenachtige dagen of voor kleurfreaks!
  8. En hoe gaaf zijn deze grote ballonnen. Ze zijn enorm!

Wat zijn jouw favorieten van De Boefjesfabriek?

Show Full Content
Previous PERSOONLIJK: Jarige jobje en zon in de tuin!
Next Ze noemen het een dierentuin, maar eigenlijk…

1 thought on “Allemaal leuks bij de Boefjesfabriek

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close