Ik moet me schamen. Maar ik heb zo’n enorme tik voor agenda’s en boekjes. De helft staat ongebruikt in mijn kast en de andere helft gebruik ik. Ik vind namelijk wel weer leuk als boekjes dan ook volgeschreven worden. Dat heb ik niet zo zeer met agenda’s. Mijn laatste dure aankoop was de Happy Planner, maar daarna heb ik gewoon een insteekagenda van de Hema gehaald. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en ik wilde weer eens wat anders. Ik was op zich wel tevreden over de Happy planner, maar het was wel een groot bakbeest om mee te sjouwen. Toen ik de ban.do Agenda tegenkwam, vond ik dat een mooi alternatief.

Ban.do een 17 maanden agenda

De Ban.do agenda is een 17 maanden agenda. Gericht op 2018, maar je kunt hem vanaf augustus al gebruiken. Oh yeah! In deze agenda is plek voor je maandoverzicht en weekoverzicht, verjaardagen (wel een beetje karig), veel plek voor notities. Heel handig vind ik de tabbladen voor de maanden. Dat geeft wat meer overzicht. Het enige nadeel van deze agenda t.o.v. de Happy Planner is de dikte van het papier, dat is een stuk lichter en de ringband van de Happy Planner is wel echt veel leuker!

Ban.do voor stationery lovers!

Het is maar goed dat ík nog steeds blij word van gewone boekjes en stickers van de Hema. Want bij Bando.com kan je los gaan voor bureauspullen. Uiteindelijk blijk je alles nodig te hebben, zelfs die ene mousepad terwijl je helemaal geen muis hebt!

foto van de website

Waar koop je Ban.do in Nederland?

Ik kocht mijn agenda bij A Little Bird Told Me…, hier heb je volop keuze in de collectie van Ban.do. Voor mijn agenda betaalde ik 35 euro en dan kwam er nog 5 euro verzendkosten (binnen Nederland) bij.

Show Full Content
Previous Review | Wildlands, de dierentuin in Emmen
Next Terug in het ritme!

1 thought on “Alweer een nieuwe agenda: ban.do

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close