Zondag liet ik jullie de PiƱata zien die ik voor Liza’s Jokiefeestje heb gekocht. Vandaag laat ik jullie iets zien dat ik wel zelf gemaakt heb šŸ™‚ Ik ben namelijk wel creatief, alleen dan op een ander vlak. Nadat ik de uitnodigingen voor Eva’s verjaardag afgelopen week tegenkwam, vond ik het belangrijk dat ook in Liza’s herinneringen een uitnodiging voorbij zou komen. Deze maakte ik zondagavond onder Moordvrouw.

De uitnodiging voor het Jokiefeestje van Liza

Eerst zocht ik een goed plaatje van Jokie, eentje waar ik Liza gemakkelijk in kon laten figureren. Het is toch soms wel makkelijk als je de weg kent in photoshop! Het plaatje vond ik en het was er nog wel Ć©Ć©n met een taart. Volgens mij wordt dit plaatje gebruikt als verjaardagsposter in klassen.

Verjaardagskaart Jokie en Jet | Jokiefeest

Daarna zocht ik een goede foto van Liza die ik gemakkelijk vrijstaand kon maken en waar ze op stond hoe ze echt is. Het werd onderstaande foto, die ik voor het mooie nog even gespiegeld heb.

Daarna heb ik de foto vrijstaand gemaakt en in het plaatje gezet. Een beetje photoshop hier en daar en na een uurtje was ik klaar en tevreden!

Wat vond Liza van haar uitnodiging?

Ik was dan wel tevreden, maar hoe vond Liza het? In eerste instantie begreep ze er helemaal niks van. “Mama, die kroon heb ik ook. En die ketting ken ik.” Ze herkende zichzelf niet. “Ik was toch niet bij Jokie?” Toen ik haar vertelde dat ik haar op de computer bij Jokie aan tafel had gezet, snapte het wel en was ze retetrots op haar uitnodiging!

Vanmiddag gingen we dan ook de uitnodigingen uitdelen. Trots liep ze met haar uitnodigingen door de straten. Zo schattig! Donderdagmiddag is het zover, dan wordt ze drie! Drie!!!

Show Full Content
Previous De wereld rond met deze 8 producten!
Next Weg met die zoete babykleertjes, ACDC it is!

1 thought on “Bij een Jokiefeestje hoort een… Jokie-uitnodiging!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: