Vandaag was ik gezellig met Marianne op pad en na een bezoek aan de Tweetmarket, besloten we lekker warme chocolademelk te gaan drinken in Hotel New York. Toen we aankwamen werden we verrast door het enorme aanzicht van het cruiseschip Queen Elisabeth. Wat een gevaarte! Omdat mijn vorige buikfoto alweer 5 weken geleden werd genomen op een ander cruiseschip (SS Rottterdam), vond ik het nu wel speciaal om eens een nieuwe buikfoto te laten maken met deze joekel op de achtergrond (mijn dikke buik verdwijnt in het niets bij deze enorme boot!). Aanstaande dinsdag ben ik alweer 26 weken zwanger en… so far, so good. Hoewel ik wel merk dat het steeds een beetje zwaarder wordt, is het allemaal nog heel goed vol te houden. Zolang ik nog kan lopen, bewegen en redelijk actief kan doen, hoor je mij niet (zo vaak) klagen!

Dank aan Marianne voor de foto's!
Dank aan Marianne voor de foto’s!
Show Full Content
Previous Free printables voor kerst
Next Alweer een heerlijke kerstvideo

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close