Een paar weken geleden werd Bram 1 jaar. Een dag die we graag anders hadden willen vieren, maar eigenlijk ook wel precies goed was. Opa en de oma’s hebben via beeldbellen meegekeken met het aansnijden van de taart en het uitpakken van de cadeautjes. En door het enthousiasme van de zussen, was de herrie en het feest al snel compleet.

Iedereen weet het. Een eerste kind heeft nog niks en bij een tweede kind is daardoor een cadeautje uitzoeken al een stuk lastiger. Maar bij een derde is het echt zoeken naar de perfecte balans. Ik ben het afgelopen jaar best wel bezig geweest met Bram zijn verjaardag, wat zouden we kopen en hoe houden we het allemaal binnen de perken. Bij verjaardagen zoeken we altijd naar cadeautjes waar iedereen mee kan spelen, zo kreeg Liza eens een speelkeuken en Eva ooit een trampoline. Ook de schommel was een cadeau en ga zo maar door. Voor Bram geldt dat natuurlijk niet anders. Uiteindelijk vind ik het tof om te zien hoe we een mooie balans in de cadeautjes hebben gevonden, oud vermengd met nieuw en natuurlijk echt iets nieuws!

Dit gaven we Bram!

Voor Bram had ik dan ook al snel het idee om een Wobbelboard te kopen. Leuk voor de meiden en voor Bram natuurlijk een cadeau waar hij lang mee kan spelen. Daarbij kon ik het via tegoed van een samenwerking kopen, waardoor het me ook voor mijn gevoel niet veel kostte. Want ja, ruim 150 euro is een hoop geld.

Eva kreeg met kerst een Google Nest, waardoor haar Toniebox (waar ze luisterboeken en muziek me kan luisteren) overbodig werd en eerlijk gezegd, werd ze daar ook iets te groot voor. Het was dan ook al gelijk besloten dat deze Toniebox naar Bram zou gaan, met een nieuw speeltje.

Ook Liza gaf haar oude microstep aan Bram en van het geld van mijn familie kochten we een zitje met duwstang en nieuwe handgrepen.

Met een puzzel die Liza nog voor hem kocht en een lekkere taart die de buurvrouw maakte, was het feest compleet.

Bram was jarig. Hij stond de hele dag in het middelpunt van de belangstelling en had goed door dat het zijn dag was. Het was mooi om het met ons vijven te vieren. En nu is hij alweer bijna 13 maanden. Ongelooflijk wat hij de afgelopen weken toch weer heeft geleerd.

Show Full Content
Previous Hulp vragen aan anderen, dat ben ik aan het leren
Next Deze insecten afstoters passen wèl in je interieur

1 thought on “Bram werd één en dit is wat hij kreeg!

  1. Gefeliciteerd!

    Wat een vrolijk koppie! Ik vind het al lastig met een eerste, laat staan met 3. Bij ons een puber en een peuter, dus behalve playmobil wat ik heb bewaard gaat er weinig over naar de volgende.

    Ik heb vooral te maken met te temperen grootouders die gerust de hele intertoys leeg kopen, terwijl de peuter daar helemaal niets mee doet. Die speelt voornamelijk met auto’s, maar ook daarvan hebben we al wagenparken genoeg. Ik probeer dus aan alle kanten alles in de kiem te smoren en gericht te vragen.

    Onze zoon wordt binnenkort 3 en begint het principe van cadeautjes krijgen nu echt te snappen. Erg leuk!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close