Hippe Freubels heeft sinds deze week een hele nieuwe naam: Confetti op Tafel. Een nieuwe naam en een nieuwe focus, want bij Confetti op Tafel kun je terecht voor knutselmaterialen, kinderfeestjes en creatieve workshops.

Confetti op Tafel

Houd jij van knutselen? Dan kun je nu je hart ophalen! Confetti op Tafel verkoopt leuke 3D puzzels, verschillende tekenmaterialen (en grote kleurplaten!), mozaieksetjes, vormen voor papier mache en nog heel veel meer.

Wil je zelf onder begeleiding een creatieve workshop volgen of juist een kinderfeestje vieren? Ook dat is mogelijk bij Confetti op Tafel. Plezier en creativiteit gegarandeerd!

 

Extra speciaal omdat ik het logo mocht maken!

confetti op tafel - logo door Marlieke.com

Met Annie, eigenaresse van Confetti op Tafel, heb ik voor de zomer heel wat avonden aan het nieuwe logo gewerkt en het resultaat mag er zijn. Wij zijn er erg trots op en hopen natuurlijk dat iedereen lekker bij Annie aan tafel schuift om een leuke workshop te volgen of kinderfeestje te organiseren. 🙂

Wil jij nou ook een nieuw logo of een nieuwe uitstraling van je bedrijf? Neem dan contact met me op. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op Marlieke.com

 

Show Full Content
Previous Winterjas? Duik de winkel van Kixx Online in!
Next Getrouwd, maar niet voor mijn gevoel

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: