Vandaag Sanne’s eerste blog op Love that!

Gezonder. Minder pakjes en zakjes. Dat klinkt gemakkelijk en dat is het ook. Maar is het ook lekker? Meestal wel, met behulp van verse kruiden of gedroogde specerijen. Toch mis ik soms iets in mijn gerechten, zeker als deze een Oosters tintje hebben. Maar het boek ‘Culikruiden’ gaat daar zeker verandering in brengen.

Plukken of schudden? Alles over kruiden

Dit nieuwe boek van Larisse van der Haar-Buijze ‘Culikruiden’ neemt je in woord en beeld mee op een culinaire reis. Het is een boek over smaakmakers in de keuken, vol herinneringen, tips en recepten, extra (allergenenvrije) variaties en aromatische mogelijkheden. De passie voor koken spat van elke bladzijde. En het lijkt alsof Larisse enthousiast haar eigen kruiden, specerijen, curry’s, sauzen, salsa’s en gerechten op de foto heeft gezet.

Volg je eigen smaak

Enige voorkennis en liefde voor koken is vereist. Maar ook de gevorderde foodie zal veel opsteken van dit boek. Het is bijna een naslagwerk, een boek waar je regelmatig in terug zal lezen. Niet alle recepten zijn moeilijk, integendeel. De salade met munt en feta stond de volgende dag al op mijn eigen tafel. De zelfgemaakte kaas moet helaas nog even wachten op minder hectische tijden. Maar ik weet zeker dat ik een dezer dagen eindelijk een zelfgemaakte curry met een pittige komkommerraita (een kruidige pittige variant op de Griekse tzatziki) op tafel zet! De mooiste boodschap van Larisse is dat je aan elk recept je eigen twist kunt geven. Zo ontstaan de mooiste gerechten en dát is koken!

De salade met munt en feta stond de volgende dag al op tafel!
De salade met munt en feta stond de volgende dag al op tafel!

Over Culikruiden

Dit digitale kookboek heb je altijd en overal bij de hand op je tablet, smartphone, e‐reader en computer. Culikruiden is interessant
voor echte culi’s en chefs, maar ook hobby‐koks kunnen er goed mee uit de voeten. Dit kookboek besteedt ook aandacht aan voedselovergevoeligheid.
Culinair schrijver en tv‐kok Larisse van der Haar‐Buijze houdt zich volop bezig met puur eten: zij schrijft hierover boeken en artikelen voor diverse bladen zoals Food. Je kunt het boek voor slechts € 6,99 hier downloaden

Leuke, enthousiaste gastbloggers gezocht!
Zie jij soms producten online of in de winkel waarbij je denkt; ‘dit moet de hele wereld weten.’ Love that! zoekt enthousiaste gastbloggers! Denk jij dat je deze website kunt verrijken, dan zoeken we jou. Stuur een mailtje naar info@lovethat.nl met je eerste gastblog en een kort stukje over jezelf en dan hoor jij snel genoeg of je dit vaker mag doen voor ons! Wees niet bang, ik bijt niet 🙂

Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous weekoverzicht 26 april
Next O-mama! Het is bijna moederdag!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close