De laatste tijd is vooral Eva nogal van het zingen. Ze heeft altijd al graag gezongen, maar nu is het hek van de dam. Ze gaat nergens meer heen zonder de koptelefoon op haar hoofd, zelfs op de wc is ze daarmee te vinden. Haar muzieksmaak gaat van Party Piet Pablo, Kinderen voor Kinderen tot Michael Jackson, Rag’n’Bone Man en keiharde house of rockmuziek.

Lekker fonetisch zingen

Ik vind het hilarisch. Zolang het in huis is en ze alleen muziek luistert door d’r koptelefoon en niet stiekem aan het netflixen is. Ze kent de teksten (fonetisch) vaak beter dan ik en weet precies wanneer de muziek begint. Natuurlijk moet ik soms natuurlijk echt vreselijk lachen als ze een compleet andere tekst zingt! Voor haar zou een karaoke set uitkomst bieden.

Rag’n’Bone Man

‘s Ochtends luistert ze haar muziek trouwens via de platenspeler. We kochten deze voor de verjaardag van Floris vorig jaar, maar Eva is degene die de meeste plaatjes draait. Ze weet precies hoe ze dat ding moet bedienen en, belangrijker, welke plaatjes zij het fijnste vindt om te luisteren. Ik kocht de plaat van Rag’n’Bone Man nog helemaal ingepakt bij de kringloopwinkel, dat bleek een fantastische koop. Kant A is favoriet, want – zoals zij zelf zegt – dat zijn de mooiste nummers en ze zingt ze allemaal mee! šŸ™‚

Er zijn uiteraard wel grenzen aan deze muziektijd. Het liefste heeft ze haar koptelefoon ook aan tafel op of schreeuwt ze keihard BEAT IT mee precies als ik Liza aan het voorlezen ben. Dat kan natuurlijk niet, maar voor nu ben ik blij dat ze zo van muziek geniet.

Hoe zit het met de muzieksmaak bij jou thuis?

Show Full Content
Previous Sommige dingen zijn zo niet mijn ding!
Next Moederdag | Mama door de ogen van je kind

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close