Misschien heb je hem deze week ook in de brievenbus gekregen, de nieuwe folder van de Zeeman. Ik moest toch wel twee keer kijken voordat ik er erg in had dat dit inderdaad geen echte modellen zijn, maar gewoon de mensen die je om je heen tegenkomt. Wat een lef om te doen!

Eer ik in mijn ondergoed in een tijdschrift zou staan, dan moet er wel heel wat aan mijn lijf veranderen. Maar het gaat Zeeman natuurlijk om het feit dat ik het ondergoed gezien heb  en dat heb ik. Ik vroeg me zelfs bij iedere pagina af of deze modellen ook een keuze hadden in welk ondergoed ze poseerden. In je ondergoed in een folder is 1 ding, maar in lelijk (enorme oma onderbroek) of in weinig flatterend (maar meer praktisch) ondergoed is wel wat anders. Daarmee zeg ik dus niet dat het alleen maar lelijk ondergoed is, er zitten echt wel wat leuke kleurtjes en setjes tussen voor weinig!

Mijn aandacht heeft Zeeman en nu jullie aandacht ook!

Zeeman1 Zeeman2

En, nu je de foto’s hebt gezien. Wat vind jij ervan?

Show Full Content
Previous Het gras groener bij de buren? Zo dus niet meer!

Next Lieve ik. Een persoonlijke brief van Marieke

1 thought on “In de categorie toffe reclame: Zeeman!

  1. Ik vond het een super goede actie en heb eens een keer echt naar de lichamen gekeken. Iets wat ik bij de standaard modellen niet doen omdat die er toch allemaal hetzelfde uitzien. Iedereen in deze folder had charisma, en dat straalden ze allemaal uit. Van mij mogen alle folders er zo uit zien. Dat is tenminste realistischer.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: