Nu de kinderen wat meer binnen zitten, leek het mij leuk om de leukste speelhuisjes voor binnen eens op een rij te zetten. Ik heb er de afgelopen jaren steeds één voor 5 december gekocht en die belandde na verloop van tijd buiten, waar het uiteindelijk weer kapot ging (en dat terwijl wij gewoon een echt speelhuis buiten hadden staan!). Mijn exemplaren waren dan ook wel van het goedkope soort en dat zijn deze niet. Echt niet ook. Maar ze zijn wel leuk en uit ervaring kan ik zeggen dat een speelhuisje altijd garant staat voor heel veel speelplezier!

Dus als je op zoek bent naar een duurzaam cadeau, denk dan eens aan een speelhuisje of tent 🙂
Speelhuisjes en speeltentjes voor in de kinderkamer
1. Time of the Aquarius
2. Olli en JeuJeu
3. Ferm Living
4. Te Leuk Hout
5. Otto
6.Hip & Blizz
7. DutchWood
8. Bedhuisje.nl

Wat is jouw favoriet?

Show Full Content
Previous Er was eens… Heks! Heks!
Next Leer Anna van Frozen tekenen!

4 thoughts on “De leukste speelhuisjes voor binnen

  1. Wat zijn ze leuk he…vooral van die tipitentjes! Ik herinner mij vroeger bij oma dat we een hut bouwden van haar wasrek…zoals die op laatje 3…hele dagen konden we daar in spelen….geweldig!

  2. Wat leuk! Kan me nog goed herinneren dat ik en mijn broertje aan de slag gingen met de eettafel, stoelen en oude gordijnen en een berg aan wasknijpers haha.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close